פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: יפתח מולכו
תאריך: 24.10.2017
שעה: 22:44
נמצא בסוג של הורות משותפת לתינוק בן שנה עם אישה שהייתה זוגתי לזמן קצר מאד. אין בינינו הסכם הורות, מכבדים אחד את השני, קבענו סכום מוגדר כל חודש שמקובל על הצדדים, אני בעצם יכול לראות את הילד מתי שאני רוצה.
עכשיו יש לה חבר שאיתו היא תיכנס להריון, החלטתי שאני כן מעוניין בהסכם הורות. אני משלם מדור האם מפני שהיא תגדל ילד נוסף בביתה יש השפעה על המדור? האם יש אילו שהן השלכות חדשות עכשיו על הסכם הורות? תודה
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
05.11.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש