פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: עו"ד אלינור ליבוביץ
תאריך: 19.05.2015
שעה: 14:24
ברמת העקרון אם המשמורת הינה משותפת או כמעט משותפת והשתכרות הצדדים דומה או שווה - על פי הפסיקה החדשה לא ישולמו מזונות או ישולמו מזונות שהינם פחות מהמינימום.
ישנם פסקי דין במקרים כגון אלו הקובעים כי לא ישולמו מזונות כלל ופסקי דין אחרים המדברים על 500-600 ש"ח לילדים במצבים כמו המתואר על ידך.
כל עוד אין הליך משפטי או הסכם גישור לא מוטלת עליך חובה לשלם מזונות ואני מאמינה שבסיטואציה כזו - גם בית המשפט לא יחייב אותך כלל או יחייב בסכום זניח.
בברכה
עו"ד אלינור ליבוביץ
03-6969916
leibolaw@zahav.net.il
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
20.05.2015 | |
|
|
21.05.2015 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש