פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: נטע
תאריך: 24.04.2017
שעה: 14:25
שלום. אני אם חד הורית (גרושה) ל2 ילדים קטנים. אב שלהם הוא יהיה האפוטרופוס שלהם.אין לי אף אחד אחר שאני יכולה למנות כנאמן... בבעלותי דירה ואני רוצה להשיר אותה ל2 ילדים שלי כך שיוכלו למקור אותה רק אחרי גיל 21. בנוסף יש לי פיקדון/ביטוח חיים ואני רוצה שישמשו לצורך הלימודים. וזה מה שאני רוצה לכתוב בצוואה שלי. האם האב יכול להפר את התנאים האלה בצורה כלשהי?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
07.05.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש