פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: נטלי/
תאריך: 12.01.2017
שעה: 16:31
שלום רב,
אם נסגרו כל העניינים ונעשתה חלוקת רכוש בין בני הזוג בביהמ"ש לענייני משפחה, האם יש אפשרות שבית הדין הרבני יראה לנכון לשנות את הפסיקה ?מאחר והבעל מתחיל שוב לעשות בעיות , מבקש בקשות משונות (כמו שהאישה תצהיר שכל אשר אמרה עד עכשיו היה דבר שקר וכן, שאין לה תביעות נוספות נגדו), וכמובן, לא נותן גט.
כמו כן, אחרי הוצאות כלכליות כבדות מנושא לטובת הייצוג המשפטי בכל הסשן המפרך הזה עד כה..
האם לאחר שנסגרו כל הדברים בביהמ"ש למשפחה עדיין כדאי להמשיך עם ייצוג של העו"ד גם ברבנות? (העו"ד הזהיר מפני היתכנות ביטול החלוקה שנעשתה בביהמ"ש ע"י הרבנות)
אלפי תודות לכם
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
24.01.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש