פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מור ושות' משרד עורכי דין
תאריך: 22.08.2022
שעה: 13:33
שמואל שלום רב
תודה על הפוסט המעניין והחשוב.
הסטטיסטיקות אכן מדברות על אחוזים גבוהים מאוד של ילדים שאינם צאצאים ביולוגית לאביהם. ידוע לנו על גברים שנדרשו לבצע בדיקה גנטית ומצאו את הדרך לעשות כן.
צורם השימוש בביטוי ״הדתי פרמיטיבי והדמיוני לחלוטין ״ממזר״״. מדובר בסוגיה הלכתית לא פשוטה (בלשון המעטה) שיש לראות אותה בקוטנטקסט רחב מאוד. קשה להסביר את החשיבות של העניין באמצעות פורום זה וכרגיל, לכל צד יש את הצד שמנגד.
דווקא ביצועה של בדיקה שכזאת עשוי לפגוע בנשים רבות ולא מעט פרוצודורות והליכים אנו רואים שבסופו של יום נשים (ובמקרה זה ילדים) הן הנפגעות.
בנימין מזר, עו"ד
מור ושות', משרד עורכי דין ירושלים
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש