פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מור ושות' משרד עורכי דין
תאריך: 06.06.2022
שעה: 17:55
שלום רחל,
כעולה משאלתך מדובר בהעברת זכויות בדירת מגורים, אגב גירושין. חבל שחיכו זמן רב כל כך.
העברת מקרקעין בין בני זוג אגב גירושין, זהו עניין נפוץ, תוכלו לפנות לעורך דין המתמחה בדיני משפחה או מקרקעין לשם ביצוע פעולה זו.
בכבוד רב,
בנימין מזר, עו״ד
מור ושות׳, חברת עורכי דין
www.morlawoffice.com
02-595-3323
יפו 216, שערי העיר ירושלים
תגובות
| תאריך |
|---|
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש