פורום עורכי דין
פורום דיני משפחה
פורום דיני משפחה הוקם כדי לתת מענה לשאלות בתחומים בהם עוסקים דיני משפחה: מזונות ילדים, משמורת, חלוקת רכוש, אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים, ידועים בציבור וכו'.
תחום דיני משפחה הוא תחום מורכב עד מאוד, באשר הוא עוסק בנושאים הרגישים ביותר לבני האדם: סכסוכים בין משפחות ובני זוג. פורום זה נועד לתת מענה לשאלותיכם בידי עורכי דין מקצועיים העוסקים בתחום שנים רבות וישמחו לייעץ לכם בכל נושא בדיני משפחה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: רועי
תאריך: 19.03.2021
שעה: 22:28
שלום
במידה ויש לי ילד בן 4 וטרם ביצעתי רישום במשרד הפנים שאני אביו, האם החוק בישראל אומר שאדרש לבדיקת רקמות בכדי להוכיח את אבהותי ?
אני שואל מכיוון שכשניגשתי למשרד הפנים לבצע רישום, נמסר לי שבגלל שהילד מעל גיל שנה, לכך אדרש.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
01.04.2021 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש