מסעדת מול ים תשלם פיצויים בסך 17,500 ש"ח לסועדים שעשנו על ידם

מאת: אורנית אבני-גורטלר, עו"ד | :

לפסק הדין בעניין דוד סבירסקי ואח' נגד מעדני ים (סי פוד) אטלנטיק בע"מ

בית המשפט לתביעות קטנות בת"א חייב את מסעדת מול ים לפצות לקוחות שבקרו במסעדה בסכום של 17,500 שקל. זאת בגין הפרת החוק למניעת עישון במקומות ציבוריים.

לטענת התובעים, עובדי המסעדה סרבו לבקש ממעשנים לכבות סיגרים שעשנו, ואשר הפריעו להם בארוחה משפחתית חגיגית, וגרמו להם להרגיש לא טוב.

עוד נטען, כי המלצרית במסעדה אמרה: " המדיניות של המסעדה היא לאפשר לעשן", ואז אחד המעשנים אמר: " אנו באים הנה כדי לעשן".

המסעדה לא הגישה כתב הגנה, ונציגיה אף לא הגיעו לדיון. משכך, בהעדר סתירה של כתב התביעה, קבל השופט עידו דרויאן את התביעה, וחייב את המסעדה לשלם לתובעים סכום של 17,500 ש"ח.

לפסק הדין בעניין סבירסקי ואח' נגד מעדני ים (סי פוד) אטלנטיק בע"מ

למדור צרכנות

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך