פס"ד בתביעה רכושית ולביטול הסכם גירושין אשר אושר ע"י בימ"ש

: | גרסת הדפסה
תלה"מ
בית משפט לעניני משפחה אשדוד
15309-09-19,13899-12-20
13.2.2022
בפני השופטת:
עפרה גיא

- נגד -
תובע:
א.ל
עו"ד גיל שחף ואח'
נתבעת:
ב.ש.ל
עו"ד יגאל בן חיים
פסק דין
 

בפניי שתי תביעות שהוגשו על ידי התובע (להלן: "התובע" ו/או "האיש")כנגד הנתבעת (להלן: "הנתבעת" ו/או "האישה"). האחת, תביעה רכושית במסגרתה עתר לקבוע כי הוא זכאי למחצית מכלל הזכויות הרשומות על שם הנתבעת, לרבות זכויות מדירה הרשומה על שמה וזכויות סוציאליות. השנייה, תביעה לביטול הסכם, עתר לקבוע כי הסכם הגירושין שנחתם בין הצדדים ביום 27/10/1998 ואושר על ידי בית משפט לענייני משפחה ביום 4/11/1998, בטל מחמת פגמים בכריתתו.

 

  1. רקע ועובדות שאינן במחלוקת

     

    • הצדדים נשאו לראשונה בשנת 1979, נולדו להם שני ילדים והם התגרשו בפעם הראשונה בשנת 1984.

       

    • בשנת 1985, בהיותם גרושים, קבלה האישה זכויות מעמיגור בדירה ברחוב ... (להלן: "הדירה הראשונה").

       

    • בשנת 1986, בני הזוג נשאו מחדש ובמהלך שנה זו, נולד בנם השלישי.

       

    • הנתבעת הגישה כנגד התובע תביעות לאחזקת ילדים ומזונותיהם ביום 14/10/1998 במסגרת תיקים 9410-98 ו 9411-98. במסגרת תביעותיה אלו טענה כי קיים נתק בין בני הזוג והם חיים בחדרים נפרדים.

       

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>