תא"מ 32421-12-15 א.ב. גולמביופסקי בע"מ נ' לוי

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום חיפה
32421-12-15
8.11.2016
בפני הרשמת הבכירה:
גילה ספרא - ברנע

- נגד -
תובעת:
א.ב. גולמביופסקי בע"מ
נתבע:
שי-שלמה לוי
החלטה

 

בעניין: בקשה להעברת התיק לסדר דין רגיל, בקשה להזמנת עדים, בקשה למתן החלטה

 

לפניי תביעה, שהחלה בהגשת צ'קים לביצוע, ההתנגדות לביצוע שטר התקבלה בהסכמה, והתיק הועבר לסדר דין מהיר.

 

עסקינן בחמישה צ'קים, שנמשכו מחשבון הנתבע בבנק הפועלים, נרשמו לזמני פרעון שונים מיום 30/11/07 עד 30/3/08, הראשון נרשם לפקודת גרמנט סנטר אג'נמי בע"מ, והאחרים לפקודת אל-אפטקס בע"מ. הצ'קים בסכומים שבין 3,000 ל-4,000 ₪, הוסבו ע"י חברות שונות, לרבות התובעת וחוללו בשל חשבון מוגבל.

 

תיק ההוצל"פ נפתח ביום 8/9/14.

 

התובעת עותרת להעברת התיק לסדר דין רגיל. נימוקיה הינם הרצון להזמין עדים, שאינם בשליטת התובעת, בקשה לגילוי מסמכים ושאלונים, הליכים שאינם קיימים בסדר דין מהיר.

 

הבקשה עלתה כשלושה חודשים לאחר שהתיק הועבר לסדר דין מהיר, בשלב הכנת התצהירים. העדים הינם שותפו של הנתבע, הנזכר בהגנתו, מר אטדגי, נציג חברת אפטקס בע"מ, שקיבלה מהעסק המשותף את הצ'קים, ומר דודו בובו, שהעביר את הצ'קים לתובעת. המסמכים הינם מסמכי השותפות לרבות אישור מס הכנסה ומס ערך מוסף על סגירת העסק, דפי חשבון בנק בשנים 2006-2007 והעתקי צ'קים שנפרעו בתקופה הרלוונטית.

 

הנתבע גם הוא מבקש להזמין את מר אטדגי כעד ללא הגשת תצהירו, והשיב כי המסמכים המבוקשים אינם בידיו, למעט אישור מע"מ, שצירף לתצהירו.

 

הצדדים הגישו תצהירי עדות ראשית. ב"כ התובעת הצהיר מטעמה והנתבע מטעמו.

 

לאחר ששקלתי את טענות הצדדים אני מוצאת כי הנסיבות אינן מצדיקות העברת התיק לסדר דין רגיל, לפי תקנה 214 יב לתקנות סדר הדין האזרחי, תשמ"ד-1984.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>