מדינת ישראל נ' עזריה(עציר)
|
ת"פ בית משפט השלום פתח תקווה |
31708-10-10
14.12.2010 |
|
בפני : עינת רון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: עובדיה עזריה (עציר) |
| החלטה | |
החלטה
ביום 9.11.10 ניתנה החלטה ע"י כבוד השופטת מימון שעשוע, לאחר כפירתו של הנאשם באשמה, כי ההוכחות ישמעו בתיק זה בפניי ואכן נקבע מועד לשמיעת הוכחות מוקדם ככל האפשר, על-פי יומן בית-המשפט, בהתחשב בכך שמדובר בנאשם עצור עד תום ההליכים.
היום, עם פתיחת הדיון שנועד לשמיעת ההוכחות, טען ב"כ הנאשם, כי הוא מבקש כי אפסול עצמי מלדון בעניינו של הנאשם, כיוון שבעבר דנתי בעניינו, נחשפתי לעברו, טענתו, קבעתי ממצאים וכיו"ב.
אקדים ואומר שלולא טען כך, לא זכרתי דברים אלה ולא זכרתי את הנאשם, אך הטענה במקומה עומדת.
לא נותר לי אלא להצטער ולהביע מורת רוח, על כך שהטענה הועלתה היום בפתח הדיון. גם אם לא יכול היה ב"כ הנאשם, כפי שציין, להעלות אותה ביום 9.11.10 הרי ברי היה בסופו של אותו יום, מיהו המותב שידון בעניינו של הנאשם ומיד לאחר מכן היה על ב"כ הנאשם להעלות טענתו על-מנת להביא לחסכון בזמן וליעילות הדיון ובוודאי להיטיב את מצבו של הנאשם השוהה במעצר עד תום ההליכים, זאת מעבר לנימוק המשפטי שטענה מסוג זה יש להעלות מיד כשהיא נודעה וללא כל שיהוי.
שיהוי של למעלה מחודש גרם לבזבוז זמנו של בית-המשפט היום ובוודאי לשהות מיותרת של הנאשם במעצר.
מבלי להיכנס לגופן של הטענות יועבר התיק אל כבוד ס. הנשיאה השופטת לבאון, על-מנת שתחליט מיהו המותב שידון בתיק זה. אציין כבר עתה את הצהרתו של ב"כ הנאשם, כי הוא הינו מוותר על העדתם של עדי התביעה 1,2 ו-3 בכתב האישום שהם השוטרים ויעמוד רק על חקירתה של המתלוננת. דהיינו יסכים להגשת כל המסמכים האחרים.
עוד הובהר, כי המתלוננת שזומנה להיום לוקה בבריאותה ועל כן לא התייצבה ותמציא על כך אישור רפואי.
כאמור, לאחר החלטתה של כבוד ס. הנשיאה, יתואם מועד אחר ויודע לצדדים.
ניתנה והודעה היום ז' טבת תשע"א, 14/12/2010 במעמד הנוכחים.
עינת רון, שופטת
הוקלד על ידי: יעל זכריאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|