טרקטורים וציוד(ׁאי. טי. אי.) בע"מ נ' מ. מתכת המוביל בע"מ ואח'
|
ת"ט בית משפט השלום קריות |
31977-11-09
1.6.2010 |
|
בפני : נדים מורני |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. מ. מתכת המוביל בע"מ 2. נאסר מזאריב |
: טרקטורים וציוד(אי. טי. אי.) בע"מ |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
אמתין להגעתו של המבקש עד השעה 11.05.
ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.
נדים מורני, רשם
החלטה
הדיון בבקשה נקבע לשעה 09.30. עד כמה שזכור לביהמ"ש ב"כ המבקשים התייצב לדיון באיחור בסביבות השעה 10.00 והסביר את סיבת האיחור.
מערכת נט-המשפט בין השעה 09.30 ל-10.15 היתה משותקת, דבר שמנע מביהמ"ש לקיים את הדיון בבקשה בטרם הגעת ב"כ המבקשים.
המבקש 2 התייצב לדיון בשעה 11.05, דהיינו באיחור של כשעה וחצי. המבקש מס' 2 הסביר את האיחור לכך שהיום בשעות הבוקר התייצב במשרד בא כוחו בנצרת ובדרכו חזרה לבימ"ש זה נתקל בחסימת כבישים עקב שביתה כללית במגזר הערבי, דבר שאילץ אותו לשנות את מסלול נסיעתו לכיוון נשר ונתקע שוב בפקקי תנועה.
עניין השביתה במגזר ידוע מאתמול, המבקשים ובא כוחם היו צריכים לקחת את זה בחשבון ולנסות להקדים את יציאתם לכיוון ביהמ"ש.
ב"כ המשיבה נאלצה לשהות באולם ביהמ"ש לתקופה של יותר משעה וחצי בהמתנה להגעתם של ב"כ המבקשים והמבקש 2.
המבקשים טענו לחוסר סמכות מקומית לבימ"ש זה לדון בבקשת התביעה וכנראה שטענתם זו נכונה היא, מאחר וב"כ המשיבה הסכימה בטיעוניה להעברת הדיון בבקשה לבימ"ש השלום בנצרת.
בנסיבות אלה, אני מורה על העברת הדיון בהתנגדות לבימ"ש השלום בנצרת שהוא ביהמ"ש המוסמך לדון בה.
אני מחייב את המבקשים לשלם למשיבה הוצאות משפט בגין הישיבה של היום בסך של 600 ₪ + מע"מ אשר ישולם תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן, יישא, הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד התשלום המלא בפועל, וזאת ללא קשר לתוצאות המשפט.
הסכום שנפסק נמוך במיוחד מאחר וממילא ובמידה והמבקש 2 ובא כוחו היו מגיעים במועד, הבקשה להעברת הדיון היתה מתקבלת והיה מקום לחייב דווקא את המשיבה בהוצאות משפט, דבר שנלקח בחשבון בעת פסיקת ההוצאות.
ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.
נדים מורני, רשם
הוקלד על ידי: הרמן בטי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|