ת"פ
בית משפט השלום נצרת
|
28231-01-10
20/10/2010
|
בפני השופט:
כרמלה רוטפלד-האפט
|
- נגד - |
התובע:
מדינת ישראל
|
הנתבע:
אברהם אסייג
|
החלטה,הכרעת-דין,גזר-דין,החלטה |
החלטה
הנני מתירה תיקון כתב האישום כמבוקש.
כאמור, כתב אישום מתוקן הוגש וסומן מ/1.
ניתנה והודעה היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
הכרעת דין
לאור הודאת הנאשם בעובדות כתב האישום המתוקן הנני מוצאת אותו אשם בעבירה אשר יוחסה לו בכתב האישום המתוקן ובהתאם הנני מרשיעה אותו בביצוע עבירה של החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית.
ניתנה והודעה היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בביצוע עבירה של החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית. האמור כמפורט בכתב האישום המתוקן נשוא הודאתו.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון לעניין העונש.
בהתחשב, בהודאת הנאשם ובנסיבותיו האישיות, כמו כן בהתחשב בטיעוני הצדדים לעונש לרבות טיעוניהם לקבלת הסדר הטיעון שנערך ביניהם, ובשל הטעם כי הנני מוצאת שיש בהסדר זה כדי לעשות איזון ראוי בין טובת ההנאה שניתנה לנאשם ובין אינטרס הציבור הנני רואה לנכון לאמץ הסדר הטיעון כפי שהושג בין הצדדים.
אשר על כן אני משיתה על הנאשם את העונשים הבאים:
א.4 חודשים מאסר על תנאי לתקופה של שנתיים והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתוך תקופת התנאי כל עבירה לפי פקודת הסמים ויורשע בגינה בין בתקופת התנאי ובין לאחריה.
ב.קנס בסך 500 ₪ או 5 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם בשני תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל ביום 1.12.10.
אי תשלום אחד במועדו יעמיד את יתרת הקנס לפירעון מידי.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בנצרת תוך 45 יום מהיום.
ניתן והודע היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
החלטה
כמבוקש.
ניתנה והודעה היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.