החלטה בתיק פש"ר 13866-09-11
|
פש"ר בית המשפט המחוזי חיפה |
13866-09-11
1.2.2012 |
|
בפני : ישראלה קראי-גירון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מעין דדי |
: כונס נכסים רשמי מחוז חיפה |
| החלטה | |
בקשה להפחתת צו תשלומים
לאחר עיון בבקשה ובתגובת ב"כ הכונ"ר שוכנעתי כי בנסיבות העניין יש לקבל את הבקשה רק בחלקה ולהעמיד את צו התשלומים על סך של 1,000 ש"ח החל מיום 1.2.2012 למשך תקופה מוגבלת בת 6 חודשים שלאחריה ניתן יהיה לבדוק שוב טענות החייבת..
עיון בבקשה החייבת ובנספחיה אכן מגלה כי על אף שהחייבת אשה עובדת, נותרת לה כמעט מחצית מן המשכורת המועברת לחשבון הבנק לצורכי מחייתה כאשר ממשכורת החייבת יורדים ניכויים שונים עליהם לא דיוחה ולא ברור מהו מעמדם מיום שניתן צו כינוס בעניינה.על החייבת להפסיק לשלם תשלומים אסורים לאור ההליכים דנן. בנוסף, נוכח הצהרות החייבת על מגוריה בבית הוריה כאשר נחסך ממנה הצורך להשתתף בהוצאות הבית, אמורה רב הכנסתה הפנויה להיוותר בידי ועיקרה, ראוי שיועבר לקופת הכינוס. על החייבת לפעול גם בענין זה. כמו כן, ככל שגרושה של החייבת אינו משלם מזונות כנדרש, על החייבת למצות הליכים מול ביטוח לאומי על מנת לממש זכויותיה ולצורך כך ניתנת לה שהות לפעול בהחלטה זו.
בנסיבות אלו, לאחר שקילת מלוא הנתונים שהובאו בעיני, החלטתי להעמיד את צו התשלומים על סך של 1,000 ש"ח לחודש לתקופה המוגבלת האמורה לעיל.. תשומת לב החייבת - עליה להפסיק כל תשלום מתשלוש משכורתה שנעשה שלא בהתאם לצו הכינוס בעניינה שאם לא כן יתכן ומדובר בהעדפת נושים אסורה העלולה להוביל לביטול ההליך בשל התנהגות חסרת תום לב. כן על החייבת להגיש דוחות דו חודשיים ולפעול בהתאם לצו הכינוס שניתן בעניינה על מנת שתזכה להמשיך ולכסות תחת הליך הפש"ר.
החלטה זו נתנה בפועלי כרשמת.
ניתנה היום, ח' שבט תשע"ב, 01 פברואר 2012, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|