אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> דאוד נ' הארכיברים בע"מ

דאוד נ' הארכיברים בע"מ

תאריך פרסום : 16/03/2010 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום חדרה
18868-07-09
14/03/2010
בפני השופט:
קרן אניספלד

- נגד -
התובע:
דאוד
הנתבע:
הארכיברים בע"מ

החלטה

כתב התביעה שבפניי נסמך על הנחה בדבר קיומה של נכות שנותרה לתובע אך לכתב התביעה לא צורפה חוו"ד ערוכה לפני תקנה 127 לתקנות סדר הדין האזרחי.

ככל שיש בקשה מיוחדת הנחוצה על מנת שהתובע יוכל להיבדק ולהמציא חוו"ד מטעמו, היה מקום להגישה בד בבד עם הגשת התביעה ולא במהלך הדיון היום.

אינני מוצאת מקום ליתן צו להכנסתו של התובע לישראל מבלי שמצויה לפניי בענין זה, בקשה מנומקת המציינת תאריך שנקבע לבדיקתו וכן מבארת מדוע נדרש צו על מנת להתיר את בדיקתו כאמור.

אני קוצבת לתובע מועד להגשת חוו"ד מטעמו עד ליום 30/4/10.

ככל שתידרש החלטה על מנת לאפשר את בדיקה בפועל, תוגש על כך בקשה מנומקת בכתב ובמועד המוקדם ביותר האפשרי.

ככל שתוגש חוו"ד מטעם התובע בתוך המועד שנקבע בהחלטה זו, תודיע הנתבעת תוך 14 ימים נוספים מעת קבלת חוו"ד אם היא מבקשת לבדוק את התובע באמצעות מומחה מטעמה או אם יש הסכמה בנסיבות הענין, למינוי מומחה מוסכם מטעם בית המשפט.

לאור דברי הצדדים שנשמעו בפניי אינני מוצאת מקום לתקן את כתב התביעה. ככל שיבקש התובע לתקן בכל זאת את כתב התביעה, יגיש על כך בקשה מנומקת בכתב עד ליום 15/4/10.

אני קובעת קד"מ נוסף ליום 20/6/10 בשעה 10:30.

ניתנה והודעה היום כ"ח אדר תש"ע, 14/03/2010 במעמד הנוכחים.

קרן אניספלד, שופטת

מ.א.

הוקלד על ידי: מירי אהרון

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ