ת"א
בית משפט השלום הרצליה
|
40022-11-10
22/02/2012
|
בפני השופט:
סיגל רסלר-זכאי
|
- נגד - |
התובע:
גהאד גמל
|
הנתבע:
אשקלית כמיפרוד בע"מ.
|
|
החלטה
בהתאם להחלטתי מיום 21 פברואר 2012, אני ממנה בזאת את ד"ר ענת גבאי, מרחוב אחימאיר 4א' רמת גן. טלפון: 03-6133474 כמומחית רפואית מטעם ביהמ"ש בתחום העניים.
2. המומחית תעיין במסמכים הרפואיים אשר יומצאו לה על ידי ב"כ בעלי הדין, תבדוק את התובע ותקבע ממצאים לגבי מצבו הרפואי בעקבות התאונה ובמיוחד תקבע:
א. האם לוקה התובע כיום בנכות עקב התאונה ? אם כן, לאיזו תקופה ומהו שיעור הנכות? מהן הנכויות הזמניות שיש לקבוע לתובע ולאילו תקופות?
ב. האם יש לצפות לשיפור או להחמרה במצבו בעתיד?
ג. מה הן המגבלות התפקודיות של התובע, אם בכלל, גם בשים לב לעבודתו ולמקצועו?
ד. האם יזדקק התובע לטיפולים רפואיים בעתיד? אם כן, מהם סוגי הטיפולים ומהי העלות המשוערת של הטיפולים בהתאם למחירים הנכונים להיום?
ה. המומחית תתייחס, בין היתר, לקשר בין התאונה ובין מצב התובע נכון להיום וכן למצבו הרפואי הרלוונטי עובר לתאונה.
3. ב"כ בעלי הדין ימציאו למומחית הרפואית את כל המסמכים הרפואיים המצויים ברשותם ואשר נוגעים לתובעת בתוך 30 ימים מהיום. העתק כל פניה אל המומחית יועבר במישרין לצד שכנגד.
4. בשכר טרחת המומחית, בסכום של 4,500 ₪ בתוספת מע"מ, ישאו בשלב זה הצדדים בחלקים שווים. שכר הטרחה יופקד בקופת בית המשפט בתוך 30 יום ויהווה תנאי לתחילת עבודת המומחית.
5. המומחית מתבקשת ליתן את חוות דעתה עד ליום 22 מאי 2012 ובכפוף לתשלום שכר טרחתה. המומחית תציין בחוות דעתה מה היו המסמכים הרפואיים שעמדו בפניה.
6.תחשיבי נזק מטעם התובעת יוגשו עד ליום 22 יוני 2012. תחשיבי הנזק מטעם הנתבעים יוגשו עד ליום 22 יולי 2012.
7.תז"פ ליום 25 אוגוסט 2012 לשם משלוח הצעתי לצדדים.
ניתנה היום, כ"ט שבט תשע"ב, 22 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.