חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

בלום נ' אנגלו סכסון- סוכנות לנכסים

תאריך פרסום : 06/07/2011 | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
1959-08
06/07/2011
בפני השופט:
אליהו בכר

- נגד -
התובע:
אלי בלום ע"י ב"כ עוה"ד אורי חן ואח'
הנתבע:
אנגלו סכסון- סוכנות לנכסים (ישראל 1992) בע"מ ע"י ב"כ עוה"ד דן דורון ואח'

החלטה

1. בהמשך להחלטת ביהמ"ש כעולה מפרוטוקול הדיון מתאריך 28.4.2011, וכן להודעת הנתבעת מתאריך 8.5.2011, למכתב ב"כ התובע מ-1.6.2011, להחלטת ביהמ"ש מ-2.6.2011, להודעת התובע מ-22.6.2011, לתגובת הנתבעת מ-27.6.2011 ולתשובת התובע מ-5.7.2011, וכעולה מהחלטות הביניים על הבקשה והתגובה האחרונים, הנני להבהיר לצדדים פעם נוספת ואחרונה, כי החלטת ביהמ"ש מורה למומחה שמונה לבחון הנזקים שנגרמו לתובע וכן לשום את שווי הזיכיון.

כמו כן הוריתי לצדדים לפנות למומחה על מנת שיחד יוכלו למלא תוכן את הנושאים הספציפיים בהם ימסור את חוו"ד במסגרת זו.

עוד ציינתי, בהחלטת הביניים מ- 27.6.2011 כי ניתן להגיע להסכמה גם באשר לצירוף חוו"ד נוספת מטעם צד זה או אחר דוגמת חווה"ד המשלימה שצירף התובע שכן ממלא מצופה מהמומחה ליתן חוו"ד משל עצמו על פי מיטב הבנתו, כאשר למיטב הבנתי, בחומר הרקע שיעביר כל צד למומחה הוא רשאי לצרף כל חומר רלוונטי ככל שהינו מתייחס למסגרת שהתוו כתבי הטענות של שני הצדדים.

2. לנוכח המתיחות שנוצרה בין הצדדים, לטעמי ללא סיבה ראויה, הנני מורה לצדדים לפנות למומחה, להציג בפניו את טענותיהם כפי שעלו בהודעות השונות והתגובות להן והמומחה, ימציא לצדדים רשימת הנושאים הרלוונטיים בהם הוא ימסור חוו"ד והמתייחסים ל"שווי הזיכיון והנזק שנגרם לתובע". יובהר כי בנזק שנגרם לתובע הכוונה הינה לנזק הממוני שנגרם לו. לשם כך, רשאי כל צד לטעון כי יש/אין לנכות ממנו סכומים המתייחסים לרווחי התובע בעת ניהול עסקיו החדשים והמומחה יתייחס לשתי האפשרויות בחוו"ד, כמו כן יבחן המומחה הנזק שנגרם לתובע עד לתום תקופת הזיכיון תוך בחינת השאלה החשבונית כיצד יש להתייחס לנזקים אלה ככל שהזיכיון נמכר/משולם שוויו לתובע והסתירה האפשרית כתוצאה מכך.

3. לשם בירור נושאים אלה רשאים הצדדים להעביר גם חוו"ד מטעמם. לפיכך הנני מתיר העברת חוו"ד התובע ומתיר במקביל לנתבעת להשלים חוו"ד מטעמה בתוך 30 ימים מהיום. מעבר לאלה וליתר החומר שהתרתי להעברה בהחלטתי מתאריך 2.6.2011 לא יועבר חומר נוסף למומחה, אלא אם כן יבקש המומחה ספציפית חומר נוסף להעברה.

4. לנוכח סד הזמנים עד למועד הדיון הנני דוחה את המועד שנקבע לתאריך 14.7.2011 לתאריך 20.9.2011 שעה 09:00.

5. המומחה יתבקש להשלים חוו"ד בהקדם האפשרי.

ניתנה היום, ד' תמוז תשע"א, 06 יולי 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ