תגובות

  1. החלטה שגויה שכנראה כמו שהיא נולדה כך תמות.

    החלטה שגויה של השר כחלון העלולה לסיים לו את הקרייה הפוליטית וחבל שכך הוא בחור נבון וחכם - גם משה רבינו היה צדיק גדול - רק במקום לדבר לסלע הוא היכה בסלע ובשל כך אלוהים העניש אותו ולא נכנס לארץ.
  2. הדירות נקנו בזיעת אפם של אנשים במשך עשרות שנים!

    דעתי נחרצת לא להטיל שום מס על דירה שלישית או עשירית. הרי טענתי היא פשוטה, משום שהכסף אותו חסכו שנים רבות עבר כמה וכמה גלגולי מיסוי כאלה ואחרים ועימם הוצאות מיסויים ברכישת הדירה ואחזקתה המבנית. זה לא יעצור מאומה ממחירי הדירות, פשיטא שהשוכרים ישלמו את "המחיר". הועלתה הצעה להפשיר קרקעות בנגב ובצפון אני תומך נלהב, אגב אני תושב הנגב. והצעה נוספת להקל על זוגות צעירים לרכישת בית בלא חיובם "להביא" הון עצמי של 30% מערך הדירה, דא עקא מהיכן יביאו מאות אלפי שקלים בכדי להשלים את 30% הון עצמי? תעזרו למחוסרי דיור ולא על חשבון בעלי דיור שעמלו כל חייהם לקנות דירות אלו!!!
  3. תגובה לידידי 24 שהנך בעד

    היתכן כי מאחר ואנשים חסכו מכספם שקל בשקל בכדי לקנות דירות בכדי להשלים את הכנסתם, "יחוייבו" לפתור את מצוקת הדיור? ואם כספם היה נשאר בבנק, היו לוקחים להם את החסכונות של שנים רבות ויתנו למחוסרי דיור לקנות בתים ולא מכספם אלא של אחרים. "מעשה רובין הוד" קלאסי. שיבטלו את 30% הון העצמי ויפשירו קרקעות בנגב ויבנו ערים שלמות כדוגמת העיר מודיעין. באפשרויות כגון דא אין ניזוק ויש מרויח. אך בהצעת החוק זה לקחת כסף מבעלי הדירות שינזקו וכן השוכרים שישלמו "מס על מס". למען הסר ספק, אני אדם מאוד מבוגר פנסיונר מדינה, אין לי דירה זולת ביתינו של רעייתי שתחיה ושלי, אך יש לי ארבעה ילדים נשואים עם ילדים וכבר שנים שהם "תקועים" בשכירות ועוד שני בנים אחרים רווקים שנפגעו במהלך שירותם הצבאי ואף הם כנכי צה"ל הם איתנו בבית. אז אנא ראו את הדברים בפרספקטיבה רחבה ואז קל יותר להחליט.
  4. נגד. מס מרושע. כל מי שבעד פשוט יש לו צרות עין על אנשים שהרוויחו והשקיעו בדירות. אין בכך שום פסול. אותם אנשים שילמו מס ממיטב כספם (מיסוי בין הגבוהים בעולם) וממה שנותר להם רכשו דירה.

  5. בסך הכל מתנקם בשוכרים ובזוגות הצעירים

    קיימות שתי אופציות אפשריות: 1. מי שיש לו 3 דירות, סביר להניח שהוא מבין קצת בעסקים ובכסף ונראה כי יגלגל את עלות המס על השוכרים. 2. בעלי 3 דירות ישחררו דירה אחת וימכרו אותה בשוק החופשי, כמובן שמי שירכוש את הדירה עדיין יצטרך להביא הון עצמי בכדי לקחת משכנתא (וכמה כאלו כבר יש???), יצטמצם היצע הדירות להשכרה והמחירים יאמירו לשחקים. בשתי האופציות היחידים שיסבלו יהיו רק השכבות החלשות אשר החלום להגיע לדירה יתרחק יותר ויותר... המס הזה הוא מס פופוליסטי שנשמע ומצטלם טוב אבל לטווח הארוך ייצא שכרו בהפסדו... ושנים קדימה עוד יבכו על המהלך הזה!
  6. מס דירה שלישית

    מי שגרם לעלית מחירי הדירות הם שטייניץ וכחלון. בעלי הדירות לא "אשמים" בעלית המחיר. הם לא יכולים למכור חתיחת דירה. ולכן עלית המחירים הינה תאורטית בלבד. . תקופת כחלון המחיר עלה ב10 אחוז לפחות.שזה רווח על הניר. ובנוסף קיים מס 10 על שכירות שכולם שוכחים ממנו. כולנו סיימה את דרכה הפוליטית
  7. מס דירה שלישית

    מי שגרם לעלית מחירי הדירות הם שטייניץ וכחלון. בעלי הדירות לא "אשמים" בעלית המחיר. הם לא יכולים למכור חתיחת דירה. ולכן עלית המחירים הינה תאורטית בלבד. . תקופת כחלון המחיר עלה ב10 אחוז לפחות.שזה רווח על הניר. ובנוסף קיים מס 10 על שכירות שכולם שוכחים ממנו. כולנו סיימה את דרכה הפוליטית
  8. מה יקרה

    אמכור את הדירה השלישית אקח את הכסף ואקנה דירה בברלין או לונדון או ארצות הברית ואז מה עשו החכמים? או לחילופין אעביר את הדירה לבן ואז הוא "נדפק" כי לא יקבל הטבות כזוג צעיר או אפשרות הכי פשוטה אעלה את שכר הדירה ב1500 שקל ואז מה הועילו חכמים? מישהו שיש לו דירה ששוה 50 מיליון שקל לא ישלם כלום ואני עם 3 דירות ששוות אולי 7 מיליון אששלם את הקנס הזה ממש צדק חברתי בקיצור הצעתי לבני תברחו מכאן כל עוד אתם יכולים כי לתכנן את הפנסיה שלכם אתם לא יכולים במדינה שיכולה לעשוק אתכם במחי "שיגעון" של שר אוצר שלא מבין דבר בכלכלה. רוצים להוריד את מחירי הדיור תפשירו קרקעות מדינה במחיר של 1000 שקל לחדר ותראו מה יקרה אחרי חודש.
  9. כל מס גרוע. במקום לבטל - מוסיפים!!

    כל מס גרוע. במקום לבטל - מוסיפים!!
  10. טעות בנבחר

    שוב הוכיח השר כחלון כי הבנתו בכלכלה לוקה בחוסר הבנה, ורגישותו החברתית עוד יותר. חיוכו המבויש מבייש..
  1. «
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. »