חפש עורך דין לפי תחום משפטי
- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תקנות בריאות הציבור (מזון) (בשר מעובד), התשנ"ג-1993
תקנות בריאות הציבור (מזון) (בשר מעובד), התשנ"ג-1993 1
בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) (נוסח חדש), התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה:
1. הגדרות
בתקנות אלה -
"בהמות" - כהגדרתן בתקנות מחלות בעלי חיים (שחיטת בהמות), התשכ"ד-1964;
"בשר" - שרירי שלד של עוף או בהמות, עם עצמות או בלעדיהן;
"בשר מעובד" - בשר שעבר תהליך טיפול של כיבוש, הזרקת מים, עיסוי או טבילה במים, ולמעט פירוק, אריזה או המלחה;
"המלחה" - השריית בשר במלח מאכל;
"מים" - מים או מים המכילים מלחים או תוספי מזון אחרים;
"עוף" - כהגדרתו בתקנות מחלות בעלי חיים (בתי שחיטה לעופות), התש"ך-1960;
"שיווק" - העברה לאחר בכל דרך מדרכי ההעברה.
2. הגבלת עיבוד בשר
לא ייצר אדם בשר מעובד, לא יחסינו, לא ייבאו ולא ישווקו, אלא אם כן הבשר וסימונו מתאימים להוראות תקנות אלה.
3. הגבלת שיווק
לא ישווק אדם בשר מעובד אלא אם כן הוא ארוז באריזה לפני המכירה הקמעונית.
4. מים מוספים
(א) לא יוסיף אדם מים לבשר בשיעור העולה על 10% ממשקלו הכולל של הבשר.
(ב) בבשר מעובד היחס בין כמות המים לכמות החלבון לא יעלה על היחס המפורט להלן, לפי הענין:
(1) בשר בהמות - 1:4.6;
(2) בשר עוף - 1:4.1 התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
בתוקף סמכותי לפי סעיף 3 לפקודת בריאות הציבור (מזון) (נוסח חדש), התשמ"ג-1983, אני מתקין תקנות אלה:
1. הגדרות
בתקנות אלה -
"בהמות" - כהגדרתן בתקנות מחלות בעלי חיים (שחיטת בהמות), התשכ"ד-1964;
"בשר" - שרירי שלד של עוף או בהמות, עם עצמות או בלעדיהן;
"בשר מעובד" - בשר שעבר תהליך טיפול של כיבוש, הזרקת מים, עיסוי או טבילה במים, ולמעט פירוק, אריזה או המלחה;
"המלחה" - השריית בשר במלח מאכל;
"מים" - מים או מים המכילים מלחים או תוספי מזון אחרים;
"עוף" - כהגדרתו בתקנות מחלות בעלי חיים (בתי שחיטה לעופות), התש"ך-1960;
"שיווק" - העברה לאחר בכל דרך מדרכי ההעברה.
2. הגבלת עיבוד בשר
לא ייצר אדם בשר מעובד, לא יחסינו, לא ייבאו ולא ישווקו, אלא אם כן הבשר וסימונו מתאימים להוראות תקנות אלה.
3. הגבלת שיווק
לא ישווק אדם בשר מעובד אלא אם כן הוא ארוז באריזה לפני המכירה הקמעונית.
4. מים מוספים
(א) לא יוסיף אדם מים לבשר בשיעור העולה על 10% ממשקלו הכולל של הבשר.
(ב) בבשר מעובד היחס בין כמות המים לכמות החלבון לא יעלה על היחס המפורט להלן, לפי הענין:
(1) בשר בהמות - 1:4.6;
(2) בשר עוף - 1:4.1 התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
חזרה לתוצאות חיפוש >>
