פורום עורכי דין
פורום הוצאה לפועל וגביית חובות
אזרחים רבים נרתעים מהמונח המאיים "הוצאה לפועל "ו" פשיטת רגל " . פורום זה ישמח להציג בפניכם את היתרונות והחסרונות של הליכי פשיטת רגל (חדלות פרעון), שנועדו בעיקרם להגן על חייבים מפני קריסה כלכלית ולספק להם פתרונות יעילים.
פורום זה נועד לספק מידע כללי על הליכי חדלות פירעון (לשעבר פשיטת רגל), להציג את היתרונות והחסרונות שבהם, ולהסביר כיצד ניתן להיעזר בהם כדי להתמודד עם חובות ולבנות תהליך של שיקום כלכלי.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: שירלי
תאריך: 26.04.2020
שעה: 12:27
ראשית תודה על התגובה המהירה, על מנת להבין יותר את דברייך אביא סעיף מתוך ההפטר כדי להבהיר יותר: ככל שקיימים נכסים פיננסיים הניתנים למימוש או נכסים עליהם לא דיווחו החייבים לנאמן, ימומשו הם לטובת קופת פשיטת הרגל, אף לאחר מועד ההפטר, אלא אם נקבע אחרת בהחלטות קודמות.
אציין שמדובר בהפטר רגיל ולא חלוט.
עוד שאלה ברשותך, במידה והחייב סיים לשלם את כל חובותיו לנושים האם הסעיף הנ"ל עדיין יחול עליו?
תודה.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
26.04.2020 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש