פורום עורכי דין
פורום הוצאה לפועל וגביית חובות
אזרחים רבים נרתעים מהמונח המאיים "הוצאה לפועל "ו" פשיטת רגל " . פורום זה ישמח להציג בפניכם את היתרונות והחסרונות של הליכי פשיטת רגל (חדלות פרעון), שנועדו בעיקרם להגן על חייבים מפני קריסה כלכלית ולספק להם פתרונות יעילים.
פורום זה נועד לספק מידע כללי על הליכי חדלות פירעון (לשעבר פשיטת רגל), להציג את היתרונות והחסרונות שבהם, ולהסביר כיצד ניתן להיעזר בהם כדי להתמודד עם חובות ולבנות תהליך של שיקום כלכלי.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מתן
תאריך: 20.08.2017
שעה: 8:03
בשנת 2007 תבעתי את מעסיקי וזכיתי בתביעה .(תבעתי אותו באופן ישיר +את החברה )
לצערי , לאחר פסק הדין הוא הוכרז כפושט רגל.
כעת , לאחר כמה שנים ,הוא מבקש צו הפטר שלהבנתי אם יינתן לו ימחקו נגדו כל החובות שהיו לו לפני כן ..(יש לו רשימה ארוכה של נושים , כולל בנקים בסכומים הזויים )
האם יש ביכלותי כיום לאחר כל השנים הללו , גם בהנחה שיקבל הפטר לעשות מהלך כשלהו כדי לראות לפחות חלק מהכסף שהוא חייב לי ?
תודה מראש .
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
20.08.2017 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש