פורום עורכי דין - פסקדין
פורום הוצאה לפועל וגביית חובות
אזרחים רבים נרתעים מהמונח המאיים "הוצאה לפועל "ו" פשיטת רגל " . פורום זה ישמח להציג בפניכם את היתרונות והחסרונות של הליכי פשיטת רגל (חדלות פרעון), שנועדו בעיקרם להגן על חייבים מפני קריסה כלכלית ולספק להם פתרונות יעילים.
פורום זה נועד לספק מידע כללי על הליכי חדלות פירעון (לשעבר פשיטת רגל), להציג את היתרונות והחסרונות שבהם, ולהסביר כיצד ניתן להיעזר בהם כדי להתמודד עם חובות ולבנות תהליך של שיקום כלכלי.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: בוריס רזניק
תאריך: 05.01.2022
שעה: 19:26
שלום.
1. שולם הסכום הנדרש בפסק דין חדלות פירעון.
2. מה שמו של המסמך האחיד מבית המשפט שאני יכול להציג למוסדות בהם נדרש להוכיח הפטר שלי. האם מַסְפִּיק לספק מסמך שנקרא החלטת בית משפט?
3. האם אני צריך לספק גם מסמך "תעודה להסרת מגבלות" לאחר פשיטת רגל והיכן ניתן להשיגו?
תודה מראש על התשובות המפורטות לשאלותיי.
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
27.01.2022 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש