פורום עורכי דין
פורום הוצאה לפועל וגביית חובות
אזרחים רבים נרתעים מהמונח המאיים "הוצאה לפועל "ו" פשיטת רגל " . פורום זה ישמח להציג בפניכם את היתרונות והחסרונות של הליכי פשיטת רגל (חדלות פרעון), שנועדו בעיקרם להגן על חייבים מפני קריסה כלכלית ולספק להם פתרונות יעילים.
פורום זה נועד לספק מידע כללי על הליכי חדלות פירעון (לשעבר פשיטת רגל), להציג את היתרונות והחסרונות שבהם, ולהסביר כיצד ניתן להיעזר בהם כדי להתמודד עם חובות ולבנות תהליך של שיקום כלכלי.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: יונה ציפורי
תאריך: 01.02.2021
שעה: 18:35
שלום
%3cbr/%3eברצוני לדעת אם מגישים חדלות פרעון %2c הנל עובד בחלקית משרה כשכיר וחלקית עוסק פטור במקצוע הרפוה המשלימה%2c האם יש בעיה בעניין להמשיך להיות עוסק פטור%3f באם אם מגישים חדלות פרעון.
%3cbr/%3eתודה מראש
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
02.02.2021 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש