פורום עורכי דין
פורום הוצאה לפועל וגביית חובות
אזרחים רבים נרתעים מהמונח המאיים "הוצאה לפועל "ו" פשיטת רגל " . פורום זה ישמח להציג בפניכם את היתרונות והחסרונות של הליכי פשיטת רגל (חדלות פרעון), שנועדו בעיקרם להגן על חייבים מפני קריסה כלכלית ולספק להם פתרונות יעילים.
פורום זה נועד לספק מידע כללי על הליכי חדלות פירעון (לשעבר פשיטת רגל), להציג את היתרונות והחסרונות שבהם, ולהסביר כיצד ניתן להיעזר בהם כדי להתמודד עם חובות ולבנות תהליך של שיקום כלכלי.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: אליהו
תאריך: 21.10.2020
שעה: 14:50
שלום לעורכי דין הנכבדים
לצערי עברתי טיפולים רפואיים באמצעות תרופות ונזקקתי גם לאביזרים רפואיים.
שילמתי בהסתמך על ביטוח הבריאות שברשותי.
האם זה נכון שהגענו בארץ לשפל המדרגה וכספי החזר תרופות ואביזרים רפואיים וכן טיפולים רפואיים נדרשים שייכים לקופת הפש"ר ? מדובר בטיפולים שאני קיבלתי בחודשים האחרונים בתהליך הפטר מותנה ועתיד לקבל.
תודה והמון בריאות לכולם
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
22.10.2020 | |
|
|
25.10.2020 | |
|
|
25.10.2020 | |
|
|
25.10.2020 | |
|
|
25.10.2020 | |
|
|
25.10.2020 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש