פורום עורכי דין - פסקדין

פורום רשלנות רפואית
מנהלי הפורום:

פורום רשלנות רפואית של אתר פסקדין מספק תשובות וייעוץ לאנשים אשר הם או קרוביהם נפלו קורבן לשירות רפואי לא תקין- נושאי הריון ולידה, טיפולי שיניים, ניתוחים פלסטיים, מומים עובריים, ניתוח רשלני, איחור באבחון ועוד. עורכי דין העוסקים בתחום הרשלנות הרפואית ישמחו לענות לכם על כל שאלה ולייעץ לכם כיצד לנהוג בהליך המשפטי. המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מירב אשל משרד עורכי דין תאריך: 04.01.2021 שעה: 10:35
מאיר בוקר טוב, על מנת להשיב לשאלתך, חסרים לי מספר פרטים: כמה שנים חלפו מאז האירוע ? האם המשחק התבצע במסגרת פרטית או במסגרת המוסד האקדמי (נבחרת) ? האם במועד הפציעה היית סטודנט או רק מבקר ? תשובות לשאלות אלה חיוניות, ראשית כדי לוודא שהתביעה לא התיישנה, ובהמשך כדי להבין מה היה מעמדך במועד הפציעה לצורך בחינת האחריות.
הוספת תגובה      הדפסת הודעה      פתח בחלון חדש

תגובות

תאריך
  04.01.2021
מחבר: מאיר תאריך: 04.01.2021 שעה: 15:59
עו"ד מירב אשל תודה על התגובה. מעל 6 שנים חלפו אך לא יותר מ 7. הפעילות התבצעה בזמני פעילות חופשית עבור סטודנטים חברי סגל ובוגרים. בזמן הפציעה הייתי בוגר וסטודנט לתואר שני. עוד יצוין שהפוגע לא היה קשור למוסד ולא היה אמור להיות במגרש באותו הזמן לפי חוקי המוסד.
  11.01.2021
מחבר: מירב אשל משרד עורכי דין תאריך: 11.01.2021 שעה: 9:55
מאיר שלום, בהיותך סטודנט סביר להניח כי הנך מבוטח בפוליסת תאונות אישיות, אולם בניגוד לפוליסות ביטוח תאונות אישיות תלמידים, ביטוח סטודנטים אינו חובה מכח חוק ועל כן תנאי הפוליסה משתנים ממוסד אחד למשנהו ויש לבחון מה קובעים תנאי הפוליסה לעניין הפיצוי. בכל מקרה, במקרה של תביעת פוליסת תאונות אישיות אין צורך להוכיח רשלנות, אולם ההתיישנות, בניגוד לתביעות נזיקין רגילות הינה 3 שנים (ולא 7 שנים). במקרה שלך היות וחלפו מעל 6 שנים נראה כי תביעת הפוליסה התיישנה ועל כן לא תוכל לתבוע את הביטוח. ככל והנך מעוניין לתבוע בנזיקין את המעוול (אותו בחור שבעט), עלייך להוכיח כי נהג ברשלנות במהלך המשחק.
  1. 1