אתי אלון, בת 34 מחולון, מי שהייתה סגנית מנהל מחלקת ההשקעות בבנק למסחר, ואביה, אביגדור מקסימוב בן 57 מחולון, נאשמים בעבירות הקשורות במעילת הענק בבנק למסחר. השניים, נאשמים בעבירות של גניבה, זיוף ומרמה בנסיבות מחמירות וכן בעבירות של הלבנת הון.
כתבי האישום נגד הבת והאב, הוגשו היום בבית המשפט המחוזי בתל אביב, ע"י עורכי הדין עידו דרויאן ונורית הרצמן מפרקליטות מחוז ת"א (פלילי).
הנאשמים, גנבו מן הבנק למעלה מ- 216 מליון שקל, וזאת לאורך תקופה של חמש שנים - באופן מתוכנן ושיטתי. הנאשמים פעלו לשם מניעת הדיווח על העברות הכספים, ולשם הלבנתם על מנת להסוות את מקורם, עבירה חמורה שעונשה עד 10 שנות מאסר.
אתי אלון, שכאמור הייתה עובדת הבנק, מואשמת בכך כי ביחד עם אביה ועם אחיה, עופר מקסימוב, קשרה קשר לביצוע מעשי גניבה, מרמה בנסיבות מחמירות וזיוף בנסיבות מחמירות, לשם גניבת כספים מהבנק ומלקוחותיו והעברתם לאחיה, עופר מקסימוב, ולאחרים. אתי אלון מואשמת גם בכך שלאחר מעצרה, פעלה לשיבוש החקירה, על ידי כך ששלחה הודעות לנחקרים פוטנציאליים וזאת באמצעות דברים שמסרה לפרסום בעיתון.
הנאשמים, הודו במיוחס להם ובנוסף להודאותיהם, קיימות נגדם ראיות התומכות בהודאות - רשומות בנקים, מסמכים שנתפסו, פלטי שיחות טלפון ועוד.
התובעים ביקשו כי לאור חומרת המעשים, יעצרו הנ"ל עד לתום ההליכים נגדם. בית המשפט נענה לבקשה.
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.