בקשה לתביעה ייצוגית נגד מלונות קלאב הוטלס

מאת: פיני קרן | :

דני בירנבוים ופנחס וולפגור, שרכשו "זכויות נופש" במלון דירות קלאב הוטל באילת, מבקשים שתביעתם נגד חברת קלאב הוטל אינטרנשיונל וקלאב הוטל ניהול מתל-אביב, תוכר כתביעה ייצוגית בסכום של כ - 14 מיליון שקל.

התביעה הוגשה בבית המשפט המחוזי בתל-אביב, באמצעות עו"ד אייל גולדנברג.

בתביעה נטען כי הנתבעים חייבו אותם בתשלום דמי אחזקה מעבר למה שהיו צריכים לשלם. לדברי התובעים, מתחלקת האחזקה בין בעלי היחידות במלון, אבל דירות שלא נמכרו נותרו למעשה בידי הנתבעות, והן צריכות לשאת בדמי האחזקה עליהן. למרות זאת, מוטלים דמי האחזקה של הדירות הפנויות, על בעלי היחידות האחרים.

התובעים טוענים, כי הנתבעות, בעשותן כן, מתעשרות על חשבונם, וכי הן עוברות על חוק הגנת הצרכן חוק ההגבלים העסקיים וחוק החברות. התובעים, הטוענים כי התובעות חייבות להשיב להם כ - 693 שקל, אומרים שהנתבעות צריכות לפצות את כל בעלי היחידות ששילמו דמי אחזקה משנת 1998 ואילך

טרם הוגש כתב הגנה.

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך