א 062630/00 ח"כ זהבה גלאון נגד יואב יצחק ואח'
בית משפט השלום בת"א דחה את תביעתה של ח"כ זהבה גלאון כנגד העיתונאי יואב יצחק שהוגשה בגין פרסום לשון הרע.
במדור "מחלקה ראשונה" בעיתון "מעריב", הביע העיתונאי פליאה על כך שהמשטרה נמנעת מלחקור חשדות שהתעוררו נגד גלאון, בין היתר, בקשר לאי סדרים כספיים בתקופה שכיהנה כמנכ"ל המרכז הבינלאומי לשלום במזרח התיכון. יצחק הוסיף וציין בטורו האישי כי גלאון נהנית, בנוסף לחסינותה כח"כ, גם מ"חסינות משטרתית". גלאון מצדה הגישה תביעה לפיצויים בסך 700,000 ש"ח כנגד יצחק וכנגד "מעריב".
השופטת דניה קרת מאיר דחתה את התביעה בקובעה כי הפרסום חוסה תחת ההגנות הקבועות בחוק איסור לשון הרע, בהיותו הבעת דעה שנעשתה בתום לב.
א 062630/00 ח"כ זהבה גלאון נגד יואב יצחק ואח'
למדור דיני נזיקין
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.