- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- מיסוי יחיד
- החזר מס שבח
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
נדחתה בקשה לביטול שכ"ט של 665 אלף שקל למפרק פיקנטי
שופטת ביהמ"ש המחוזי בתל אביב, ורדה אלשיך, את הבקשות של ניצולת הקרטל (לשעבר פיקנטי תעשיות מזון ישראל) ושל שש חברות בת שלה, להורות למפרקן הזמני ולמנהל המיוחד לשעבר שלהן, עו"ד אליעזר וולובסקי, להשיב להן את שכה"ט שקיבל עבור פעילותו בחברות.
מדובר בסכום של 650,000 ש"ח בתוספת מע"מ, שנפסקו לעו"ד וולובסקי, בגין תקופה של 21 חודשים, החל באוקטובר 97 עד יולי 99. לבקשת החברה, הצטרף גם הבנק הבינלאומי הראשון- נושה של החברה, ועו"ד איתן ארז מפרק 6 החברות.
השופטת, בדחותה את הבקשה, טענה כי אין זה נורמטיבי לבטל את ההחלטה בדבר התשלום לעו"ד וולובסקי, בעקבות בקשה של נושה, שאינו צד להליך. אולם לאור תפקידו של ביהמ"ש לפקח על ניהולו הראוי של פירוק, הורתה השופטת למפרק הנוכחי לכנס תוך 45 יום, אסיפת נושים של החברה, ולהגיש דו"ח מפורט על הליכי הפירוק, כולל דו"ח כספי מפורט.
לצפייה בפסק הדין המלא לחץ כאן.
כל הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי פסק דין www.PsakDin.co.il
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.
