שופט בית משפט השלום בתל אביב, ד"ר עמירם בנימיני, הרשיע אתמול את מיכאל מילר, בשני אישומים על אותו רקע לעניין הנעה בתרמית לרכישת ניירות ערך.
הנאשם, עו"ד במקצועו, שימש במועדים הרלוונטיים לכתב האישום כמנכ"ל ודירקטור בהסנה חברה ישראלית לביטוח בע"מ, אשר הייתה חברה ציבורית, שמניותיה נסחרו בבורסה לניירות ערך בתל אביב.
העבירות הנטענות בכתב האישום בוצעו בשנת 1992.
מילר הורשע בעבירה של הנעה בתרמית לרכוש ניירות ערך, 3 עבירות של גרימה להגשת פרטים מטעים בדוחות בכוונה להטעות משקיע סביר, 4 עבירות של אי גילוי מידע בידי נושא משרה בכיר בתאגיד, 4 עבירות של פרסום מטעה בידי נושא משרה בכיר בתאגיד וקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות.
לפסק הדין המלא לחצו כאן
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.