ישראלי תושב קניה תובע כ- 12.5 מיליון שקל מאורמת
אריה גלוצר, אזרח ישראלי תושב ניירובי-קניה, תעשיין ואיש עסקים הפעיל מזה שנים רבות בקניה, תובע כ- 26 מיליון שקל (כ - 12.5 מיליון שקל לצרכי אגרה), מחברת אורמת תעשיות מאיזור תעשיה חדש-יבנה. התביעה הוגשה בבית המשפט המחוזי בתל-אביב, באמצעות עו"ד דב ויסגלס.
התובע טוען, כי על פני תקופה המשתרעת על פני 6 שנים, הוא העניק לאורמת שירותים שונים ומגוונים, שירותים שסללו את דרכה של החברה, לזכיה בפרויקט ענק בתחום האנרגיה, שהוצא במכרז ע"י ממשלת קניה.
חברת אורמת לפי הנטען, פנתה לתובע בשל מעורבותו בחיי החברה והכלכלה בקניה, ובמיוחד כדי להפיק תועלת, מקשריו ההדוקים עם מוקדי השלטון והכוח בקניה.
לטענת התובע, עבודות הפרויקט נמצאות כבר בעיצומן, אך החברה לא שילמה לו כל תמורה עבור שירותיו. את התמורה לה הוא זכאי, מעריך התובע בכ- 26 מיליון שקל, אך מטעמי אגרה, הועמד הסכום על 12.5 מיליון שקל בלבד.
טרם הוגש כתב הגנה.
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.