אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> מגזין >> תחום >> חבר אגד לשעבר תובע להשיב את גמלתו

חבר אגד לשעבר תובע להשיב את גמלתו

מאת: פיני קרן | תאריך פרסום : 19/06/2000 00:17:00 | גרסת הדפסה

רומן אלטמן מי שבין השנים 1974-1996 היה חבר בקואופרטיב התחבורה "אגד", תובע מתן פסק דין שיקבע כי אגד וקרן הגמלאות של הקואופרטיב חייבים להעניק לו ולמשפחתו גמלה בחיים, ואחרי מותו להקציב למשפחתו קצבת שארים. כן תובע אלטמן שאגד תשלח לו פיצויי פרישה מלאים.

בתביעה שהוגשה היום (א') בביהמ"ש המחוזי בת"א, טען התובע המיוצג על ידי עו"ד שמעון לפידות, כי מעשי הקואופרטיב גרמו לו לנזקים, שאותם לא ניתן להעריך. לצורך אגרה הועמד סכום התביעה על 250 אלף ש"ח.

התובע טען כי תוך ניצול מצוקה נפשית בה היה מצוי, טפל עליו הקואופרטיב האשמות של עבירות על תקנון האגודה. ובלחץ בו היה נתון הוא חתם על מסמכים המרשיעים אותו במעשים שיוחסו לו. בעקבות הרשעתו בבית הדין של האגודה, נשללו מהתובע הזכויות שהוזכרו לעיל, ואף זכות הנסיעה החופשית לו ולמשפחתו וכן זכויות לטיפול רפואי.

התובע מבקש שביהמ"ש יקבע כי כל מסמך עליו חתם בהיותו במצב נפשי קשה - יבוטל, וכי כל זכויותיו יושבו לו.

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
שירותים משפטיים





חיפוש עורך דין לפי עיר :
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות
ערים נוספות











כתבות נוספות
בתי המשפט ושיטת המשפט באיטליה
השופט הבכיר ד"ר מנחם (מריו) קליין בביהמ"ש העליון ברומא

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ