חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

השתתפות המדינה במימון התאמות לנכים

מאת: מערכת PsakDin.co.il | תאריך פרסום : 20/11/2001 14:17:00 | גרסת הדפסה

ועדת העבודה, הרווחה והבריאות, אישרה הבוקר תקנות, על פיהם ישתתף משרד האוצר במימון התאמות הנדרשות כדי להתאים את מקום העבודה לצרכיו של עובד בעל מוגבלות, כגון מעלונים, רמפות ועוד.

על פי התקנות שאושרו, ישתתף אוצר המדינה בעלות ההתאמות על פי החישוב הבא:

מעביד עד 25 עובדים - יקבל השתתפות בסך 19,000 שקל עבור כל עובד, בתנאי שנשא בעלות של 1000 שקל לפחות עבור ההתאמה.

מעביד המעסיק 25-200 עובדים - יקבל השתתפות של 19,000 שקל וזאת בתנאי שנשא בעלות של 3000 שקל לפחות עבור ההתאמה.

מעביד המעסיק יותר מ-200 עובדים - יקבל השתתפות של 15,000 שקל מהמדינה למימון ההתאמה ובתנאי שהשתתפותו עצמית של המעביד הינה בסך 5000 שקל לפחות.

עוד קובעות התקנות אפשרות להגדיל את סכום מימון ההתאמות, במידה שהסכום בסך 19,000 שקל אינו מספיק. מימון מוגדל יינתן לעובד עם מוגבלות של %75 לפחות, שהוא מוגבל בניידות ומועסק אצל אותו מעביד חצי שנה לפחות ובהיקף של חצי משרה ומעלה.

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*


תגובות

הוסף תגובה
אין תגובות
כתבות נוספות בתחום דיני עבודה

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ