הוארך מעצרם של החשודים בעבירות זיוף מרמה והפצה
יעקב חיימי בן 26 מרמת גן ואמיר סידי בן 22 מתל-אביב, חשודים בעבירות מרמה, זיוף בנסיבות חמורות והפצה. מעצרם של השניים, הוארך היום, ע"י שופט בית משפט השלום בתל-אביב, משה שמאי - ב- 4 ימים.
נציגת המשטרה רס"מ יונה בצ'ינסקי , אמרה בדיון כי בחיפוש שנערך בבית החשודים, השליך סידי מחלון הבית פאוץ'. בפאוץ' נמצאה כמות גדולה מאוד של המחאות ומסמכים נוספים. כן נתפסה כמות אדירה של מסמכים, צילומים של תעודות זהות, כן נתפסו כרטיסי אשראי, ומסמכים של בנקים של אנשים שונים.
חלק מכרטיסי האשראי שנתפסו חשודים כגנובים, והמחאות שנתפסו חשודות כמזוייפות.
השנים מסרו גירסא, אך המשטרה נזקקת לימים נוספים לבדיקת כל המסמכים. השופט שמאי אמר, שהוגש לו חומר סודי, המעיד על פרשה מסועפת בה קשורים מעורבים נוספים. עוד אמר השופט, כי העבירות בוצעו בכל רחבי הארץ, וכי קיימות ראיות הקושרות את החשודים לעבירות המיוחסות להם.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.