תיים נ' ש.א.ש צפון ועמקים בע"מ

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
40446-07-11
5.3.2012
בפני :
אלכס קוגן

- נגד -
:
סמואל תיים
:
ש.א.ש צפון ועמקים בע"מ
החלטה

החלטה

1.אכן, צודקת באת כח הנתבעת, כי שאלונים אינם נהוגים כדבר שבשגרה בהליכים המקדמיים המתקיימים בבתי הדין לעבודה.

יחד עם זאת, מאחר וב"כ הנתבעת השיבה על שאלותיו של ב"כ התובע, מתייתרת הבקשה למתן תשובות לשאלות התובע והיא נמחקת.

2.ב"כ התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו, תוך 30 יום מהיום ויעביר העתק במישרין לצד שכנגד.

3.ב"כ הנתבעת תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה, תוך 30 יום מיום קבלת התצהירים מטעם ב"כ התובע ותעביר העתק במישרין לצד שכנגד.

4.על המצהירים להתייצב לחקירה על תצהיריהם במועד כפי שייקבע.

5.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות ביה"ד בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני ביה"ד במועד שייקבע. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר.

6.דיון הוכחות יתקיים ביום 24.10.12 בשעה 11:00.

ניתנה היום, י"א אדר תשע"ב, 05 מרץ 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>