- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תא"ק 6349-12-12 שורץ נ' סטפאני ואח'
|
תא"ק בית משפט השלום תל אביב - יפו |
6349-12-12
11.10.2015 |
|
בפני השופט סגן נשיא: אילן דפדי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: 1. פרה אקרמן שוורץ 2. כונסת נכסים עו"ד גיא לוינסון |
נתבעים: 1. טל סטפאני 2. שלי אבודרהם 3. דודי טל 4. אושרת הדרי גרנצל גיא שרם עו"ד ישראלה שומרוני קנר עו"ד גיא שרם |
| פסק דין | |
הצדדים הסכימו, מבלי שהדבר יהווה הודאה בטענות מי מהם ו/או מי מטעמם, כי בית המשפט יהיה מוסמך לפסוק במחלוקת בהתאם לסעיף 79 א' לחוק בתי המשפט ללא הנמקה בטווח שבין 50,000 ₪ ל-175,000 ₪. עוד הוסכם כי בית המשפט יהיה מוסמך לקבוע מהו הסכום שהנתבעים יפקידו במזומן או בערבות בנקאית אוטונומית אם בכלל. ככל שמדובר בסכום הפקדה במזומן הוא יופקד בתיק ההוצאה לפועל וככל שמדובר בערבות בנקאית הוא יופקד בבית המשפט. ביצוע התשלום על פי פסק הדין יעשה בהתאם להכרעת רשם ההוצאה לפועל ב"טענת פרעתי" שנדונה בתיק ההוצאה לפועל שמספרו 1707030-08-6 ובכפוף להוראותיו. בנוסף, הוסכם כי בית המשפט יהיה מוסמך לקבוע סנקציה כספית ככל שהנתבעים לא יעמדו בביצוע פסק הדין. על פסיקת בית המשפט להתייחס לכל דירה בנפרד והסכומים המתייחסים אליה.
בהתאם להסכמת הצדדים הם היו רשאים להגיש סיכומים בכתב בהיקף שהוסכם עליו ולצרף אליהם מסמכים מסוימים. עובר להגשת הסיכומים עתר הנתבע 3 בבקשה להגיש תצהיר של אמו גב' טובה טל. לאחר קבלת עמדת התובעת נעתרתי לבקשה.
טרם אפרט את פסק דיני אני מברך את הצדדים ובאי כוחם על שהשכילו לפתור את המחלוקת בדרך מכובדת זו.
לאחר שעיינתי בכתבי הטענות ובחומר המצוי בתיק בית המשפט וכן לאחר שעיינתי בסיכומי הצדדים, אני קובע כדלקמן:
הנתבעים 1ו-2 ישלמו ביחד ולחוד לתובעת סך כולל של 74,000 ₪ והנתבעים 3ו-4 ישלמו ביחד ולחוד סך של 66,000 ₪.
הנתבעים 1ו-2 יפקידו בתיק ההוצאה לפועל עד ליום 15.12.2015 סך של 37,000 ₪. יתרת הסכום בתוספת ריבית והפרשי הצמדה כדין החל מיום 15.12.2015 תשולם בתוך 30 יום מיום ההחלטה ב"טענת פרעתי". היה ומי מהתשלומים לא ישולם במועד יתווסף ליתרת החוב של הנתבעים 1ו-2 סך של 22,000 ₪.
הנתבעים 3ו-4 יפקידו בתיק ההוצאה לפועל עד ליום 15.12.2015 סך של 33,000 ₪. יתרת הסכום בתוספת ריבית והפרשי הצמדה כדין החל מיום 15.12.2015 תשולם בתוך 30 יום מיום ההחלטה ב"טענת פרעתי". היה ומי מהתשלומים לא ישולם במועד יתווסף ליתרת החוב של הנתבעים 3 ו-4 סך של 20,000 ₪.
הנתבעים יהיו רשאים להקדים ולהפקיד את יתרת הסכום בתיק ההוצאה לפועל ובמקרה שכזה ייעצר מרוץ ההצמדה והריבית.
מאחר שהמחלוקת הסתיימה בדרך של מתן פסק דין לפשרה וטרם נשמעו ראיות, האגרה תוחזר בהתאם לתקנות.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
