- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תא"ק 4128-12-13 י.ו. טירת כרמל בע"מ נ' גהאנמא
|
תא"ק בית משפט השלום חדרה |
4128-12-13
21.10.2014 |
|
בפני הרשם: שמעון רומי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקש/נתבע: יחזקאל גהאנמא |
משיבה/תובעת : י.ו. טירת כרמל בע"מ |
| החלטה | |
ביום 02/09/2014 התקיים דיון בבקשת הרשות להתגונן של המבקש. הוא הסתיים בצו סיכומים.
טרם ניתנה החלטה בבקשת הרשות להתגונן.
יום קודם לכן, ביום 01/09/2014 הגיש המבקש בקשה (38 עמודים, לרבות צרופות) להתיר לו להוסיף טענות לבקשת הרשות להתגונן המקורית (זו מיום 25/3/2014).
הבקשה מנומקת בהיות המבקש נפגע תאונת עבודה שהיה מאושפז ובשל האשפוז נגרמו דחיות בשמיעת הבר"ל. וכן, כי לאחרונה החליף את בא-כוחו ובא כוחו הנוכחי סבור, כי הבר"ל שנערך ע"י חברו (בא כוחו הראשון של המבקש) "...לא משקף את העניינים הנחוצים לשם הכרעה בבר"ל...".
למחרת יום הגשת הבקשה, ניתנה החלטה המציינת, כי אין מקום לדחייה נוספת כלשהי, של הדיון שהיה קבוע זה מכבר - בשל הגשת הבקשה, ערב הדיון, בשעה 16:50.
בהחלטה מיום 08/07/2014 במעמד הצדדים ובהעדר המבקש נקבע, כי לא ניתן לדחות את ההתדיינות בתיק זה, לאחר כל הדחיות הרבות שהיו בו, בשל כך שהמבקש אינו בקו הבריאות וכי הדיון יתקיים ביום 02/09/2014, תוך שהצדדים יערכו לדיון המתחייב, אם יתברר, כי גם לדיון האמור לא תהא התייצבות למבקש.
תשובת המשיבה (17 עמודים) מתנגדת למבוקש, מציינת את השתלשלות העניינים בתיק זה, לרבות את הדיון מיום 8/7/2014.
התשובה מציינת גם, כי הגשת הבקשה לוקה בשיהוי חמור המצדיק את דחייתה, כי בתצהיר הסומך את הבקשה, אין הסבר כמתחייב מן הדין, מהן העובדות החדשות שמבקש הנתבע להוסיף לבר"ל, מדוע לא כלל אותן לכתחילה ומדוע מבוקש להוסיפן כעת.
תשובת המבקש (3 עמודים) מיום 6/10/2014 מציינת, כי המבוקש אינו אלא להוסיף טענות שעניינן בנפקות המשפטיות של דברי ההסבר לתב"ע, הסכם הפיתוח המהוון שנחתם בין ממ"י למשיבה, נוהל פינויים של ממ"י והיבטים הקשורים בתצהיר ראש העיר הקודם.
לצד זאת מצוין, כי המבקש, אינסטלטור מוסמך, לא יוכל לעזור למשפטנים המעורבים בתיק בהבנת הנקרא או בנפקות המסמכים.
תצהיר ראש העיר הוגש (במסגרת עת"מ 27818-01-14) לאחר הגשת התביעה ולכן לא ניתן היה להגישו קודם לכן.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
