תא"ק 1187-08 עיריית נצרת עילית נ' מינהל מקרקעי ישראל
|
תא"ק בית המשפט המחוזי תל אביב-יפו |
1187-08
23.11.2014 |
|
בפני השופטת: תמר אברהמי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: עיריית נצרת עילית |
הנתבע: 1. עיריית נצרת עילית 2. מינהל מקרקעי ישראל - מחוז צפון |
| החלטה | |
בהמשך להעברת התיק לטיפולי ביום 16.11.14 ולהחלטה שניתנה באותו יום, הועבר התיק (ארגז) ללשכה.
עיון בתיק מעלה כי מזה שנים נדחו מועדים שנקבעו בתיק זה (להגשת ראיות ולדיון), וזאת בפרט לצורך מיצוי הליכי הגישור (שהתנהלו באמצעות עו"ד גלוסקא).
המועדים הראשונים שנקבעו להגשת ראיות (בהחלטת כב' השופט אבי זמיר מיום 13.7.11 שנתנה תוקף להסדר דיוני) היו: 15.10.11 לראיות התובעת ו- 15.1.12 לראיות הנתבע.
ראיות התובעת הונחו בתיק לבסוף במהלך ינואר 2012 ונקבע כי ראיות הנתבע יוגשו עד ליום 15.4.12 (החלטת 7.12.11, כב' השופט זמיר).
לאחר מכן, מהלך כשנתיים ומחצה ובעקבות בקשות מוסכמות, נדחו המועדים להגשת ראיות הנתבע (ומועדי דיונים שנקבעו בהתאם).
מבקשת הנתבע אשר הוגשה ביום 16.11.14 (במסגרת בקשה 39 בתיק הממוחשב) עולה כי לאחר המו"מ הממושך אמנם גובש בין הצדדים הסדר/מתווה פשרה, אך זה לא קיבל את אישורה של "ועדת פשרות עליונה" בנתבע.
בנסיבות אלה, אין אלא לקדם את ההליך. תחילה, כמוסכם, יש לקובעו לדיון (תזכורת/קד"מ) לקביעת סדרי המשך (לרבות, במידת הצורך, מועד/ים לשמיעת ראיות).
לאחר עיון במועדים המבוקשים והמוסכמים על הצדדים (כפי שהוגשו בסוף חודש ספטמבר), הדיון האמור יתקיים, כמבוקש, ביום 28.12.14 בשעה 12:00.
בשים לב למועד הדיון, ראיות הנתבע (אשר עמדו לו שנים להכנתן, ור' גם החלטת כב' השופט זמיר מיום 7.12.11) יוגשו עד ליום 14.12.14.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|