תא"מ 9894-05-11 כ' נ' נ' מ'
|
תא"מ בית משפט השלום רמלה |
9894-05-11
29.4.2015 |
|
בפני השופט: זכריה ימיני |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: ק.א-כ.נ |
נתבעים: מ.מ. |
| פסק-דין | |
פסק-דין
התנגדות לביצוע שיק ע"ס 60,000 ₪ אותו מסרה הנתבעת לבעלה של התובעת, כאשר עליו רשמה את הסך 60,000 ₪ וחתמה עליו. שם הנפרע ומועד הפרעון לא נרשמו על השיק.
כללי:
בעלי הדין:
-
התובעת, אשה נשואה, אשר לה ולבעלה עסק משפחתי בתחום האלקטרוניקה ולו מספר סניפים (להלן- "העסק"). בעלה של התובעת מר כ' א' (להלן- "מר כ'") מנהל את אחד הסניפים.
-
הנתבעת אם חד הורית לשני ילדים, עבדה במשך כשנה בסניף העסק אותו ניהל מר כ', עד שפוטרה. במהלך עבודתה בעסק ולאחר פיטוריה ניהלה כתשע שנים קשר רומנטי עם מר כ'.
העובדות שאינן שנויות במחלוקת:
-
בשנת 2000 לערך החלה הנתבעת לעבוד בסניף העסק שנוהל על ידי התובע למשך כשנה, עד שפוטרה לדרישת התובעת, משום שהתובעת חשדה שנוצר קשר כלשהוא בין הנתבעת לבין מר כ'.
-
עם סיום עבודתה בחנות, ובמשך כ-9 שנים לאחר מכן, ניהלו הנתבעת ומר כ' קשר, שאין מחלוקת כי כלל קיום יחסי מין, טיסות משותפות לחו"ל, בילויים משותפים עם חברים ומתן מתנות וכסף לנתבעת.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|