תא"מ
בית משפט השלום חדרה
|
48436-08-15
05/09/2016
|
בפני השופטת:
טל תדמור-זמיר
|
- נגד - |
תובעת:
אחים פתחי חברה לבנייה בע"מ
|
נתבעת:
עתאמנה עומר סחר רכב 2012 בע"מ
|
החלטה |
1.קובעת ישיבה מקדמית בתיק ליום 6.11.16 בשעה 10:00.
2.בעלי הדין יתייצבו אישית לדיון האמור.
היה ומי מהצדדים הינו תאגיד – יתייצב לדיון נציג מטעמו הבקיא בעובדות ומוסמך לקבל כל החלטה בכל עניין הקשור בתיק ובדרך שמיעתו על אתר.
3. נציג כאמור יהיה פטור מהתייצבות לדיון, אם המציא לבית המשפט ולצד שכנגד, לא יאוחר מ-7 ימים לפני מועד הישיבה המקדמית, התחייבות בכתב כי נציג מטעמו הבקיא בפרטי התובענה ומוסמך להחליט בעניינה יהיה זמין בטלפון בזמן הישיבה המקדמית.
4.תשומת הלב מופנית לתקנה 214יא (ו) לתקנות בדבר תוצאות אי התייצבות כאמור, כמו גם לתקנות 143 ו-146.
5.הצדדים יגיעו לישיבה המקדמית כשבידיהם כל מסמך רלבנטי, או מסמך אשר יש בו, לדעתם, כדי לייעל את בירור ההליך.
6.כל בקשה בכל ענין מן העניינים המפורטים בתקנות 143 ו-214יא לתקנות, לרבות בקשה לביטול הישיבה המקדמית ולקביעת מועד לדיון בתובענה, תוגש לבית המשפט תוך 20 ימים מהיום, בהתאם להוראת תקנה 214יג לתקנות.
7.תצהירי עדות ראשית של כל אחד מהצדדים ושל עדים מטעמם יוגשו עד יום 25.9.16. תצהירי העדים יומצאו על ידי כל אחד מהצדדים ישירות לצד שכנגד, בד בבד עם הגשתם לבית המשפט.
8.על מנת לייעל את ההליך ולפשטו, רשאים הצדדים להגיש לבית המשפט הודעה על הסדר דיוני שאליו הגיעו, עד 10 ימים קודם למועד הישיבה המקדמית שנקבעה.
לא יתקבל הסדר דיוני שכל תכליתו הארכת המועדים שנקבעו בהחלטה זו.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת