חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

תא"מ 32952-04-15 שירביט חברה לביטוח בע"מ נ' אמסלם ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום הרצליה
32952-04-15
18.2.2016
בפני הרשם:
צחי אלמוג

- נגד -
התובעת:
שירביט חברה לביטוח בע"מ
הנתבעים:
1. מושיקו אמסלם
2. שומרה חב' לביטוח בע"מ

פסק דין

זוהי תביעה לשיבוב כספים ששילמה התובעת למבוטח שלה בגין נזקים שנגרמו לרכב המבוטח בתאונה שקרתה ביום 21.4.14 בה היה מעורב רכב הנתבע 1 שבוטח על ידי הנתבעת 2.

הנהג ברכב התובעת סיפר:

נסעתי, זה היה בחיפה, בשעות הלילה. התחלתי לנסוע, קצת לפני הרמזור, כביש עם שני נתיבים. בצד חנו רכבים, נסעתי, במהלך הנסיעה שמעתי בום. לא הבנתי מה קרה. אחרי שעברתי את הרמזור, כמה מטרים אח"כ, עצרתי בצד. באו אלי כמה אנשים, אמרו לי שנתקעתי להם בדלת. אבל לא ראיתי את הדלת בכלל. נסעתי ופתאום שמעתי את הבום הזה. כולם הגיעו, רצו אלי. הכניסו אותי קצת לפאניקה. החלפנו פרטים. פעם ראשונה.

ש.הנהג השני טוען שהוא בא לפתוח את הדלת, הדלת הייתה פתוחה ואז פגעת בו, תתייחס?

ת.לא. לא יכול להיות. לא ראיתי בכלל דלת. אני אחרי שעברתי, רק שמעתי בום. לא ראיתי כלום.

ש.הנהג השני טוען שאתה חתמת לו על איזו שהיא הודעה, אני מפנה להודעה, תתייחס לכתוב, איך זה נערך ומתי...?

ת.הוא כתב את זה עם כל החברים שלו, הוא אמר תקרא ותחתום. לא הספקתי לעכל מה שקרה. הם היו כמה חבר'ה, אני הייתי עם עוד בחורה. נלחצתי, הרגשתי סוג של עליהום ולא ממש הבנתי מה קורה. מהלחץ ומהפחד חתמתי

הנוסעת שישבה לידו העידה כך:

באנו לצאת מהחנייה, נסענו, היינו בנתיב הימני. פתאום הרגשנו בום. עצרנו לאחר הרמזור. אז פתאום התחילו להגיע אלינו עם כמה חברים, אני נשארתי ברכב. אביאל יצא מהרכב, הוא נהג, הדלת הייתה פתוחה ושמעתי אותם מדברים. כולם באו עליו, הוא היה לחוץ. ביקשו מסמכים ורישיונות והכל. הם לקחו פרטים. ונסענו.

ש.הנהג השני טוען שהוא בא לצאת מהרכב, הדלת שלו הייתה פתוחה ופגעת לו בדלת, ישבת הכי קרוב למוקד הזה, תתייחסי?

ת.כשהתחלנו לנסוע, לא ראינו שום דלת פתוחה. רק אחרי שנסענו, הרגשנו בום, והבנו שפגענו בדלת. שום דלת לא הייתה פתוחה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>