תא"מ
בית משפט השלום רחובות
|
17721-06-12
29/07/2014
|
בפני השופטת:
יעל טויסטר ישראלי יעל טויסטר ישראלי
|
- נגד - |
התובע:
יניב אזולאי
|
הנתבעת:
משטרת ישראל
|
פסק דין |
פתח דבר
1.בפני תביעה בסדר דין מהיר על סך 29,000 ₪ אשר הוגשה על ידי יניב אזולאי (להלן: "התובע") כנגד מדינת ישראל – משטרת ישראל (להלן: "הנתבעת"), בגין נזקים שנגרמו לו, עת שביום 27.10.11, ארעה לו תאונת דרכים כשרכב על אופנוע שבבעלותו ומשהאופנוע נעלם לאחר שפונה לבית החולים.
רקע עובדתי
2. אין חולק, כי ביום 27.10.2011 בשעה 13:30 או בסמוך לכך, התובע רכב על אופנוע מסוג "הונדה" CBR-900 (להלן: "האופנוע") ונפגע בתאונת דרכים.
3. התובע פונה לבית החולים "קפלן" בעיר רחובות לצורך קבלת טיפול רפואי. ביום 31.10.2011 כשהשתחרר התובע מאשפוזו, פנה למשטרת רחובות לצורך הגשת תלונה בגין תאונת הדרכים שעבר ועל מנת לברר מה עלה בגורל האופנוע וכיצד ניתן לקבלו.
4. לאחר בירור, המשטרה הודיעה לתובע כי לא הצליחה לאתר את האופנוע לאחר התאונה.
טענות הצדדים
טענות התובע:
5. התובע טוען, כי ביום 27.10.2011 או בסמוך לכך בעודו רוכב על האופנוע נאלץ לסטות ימינה לשול הימני כדי להימנע מהתנגשות עם משאית אשר נכנסה לנתיב מסלולו. לטענת התובע, בעודו סוטה ימינה נתקל אופנועו במדרכה המפרידה בין הנתיבים וכתוצאה מכך הוא "עף" מספר מטרים באוויר תוך שהוא נוחת על המדרכה. על פי הנטען, מספר אנשים עזרו לתובע לפנות את האופנוע ממרכז הנתיב.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת