תא"מ 17042-05-15 לביא נ' שחף שטרום ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
17042-05-15
2.8.2017 |
|
בפני השופט: נמרוד אשכול |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: עו"ד שמעון לביא |
נתבעים: 1. נחום שחף שטרום 2. ברוך שטרום עו"ד אליהו ריכטר |
| החלטה | |
|
1.עיינתי בבקשה לתיקון פרוטוקול ובתגובה לה. ככלל, פרוטוקול הדיון משקף את שהתרחש באולם הדיון. אין המדובר ברישום סימולטני, אלא ברישום המרכז ומפרט את הדברים שנאמרו במהלך הדיון.
לפיכך אני דוחה את התיקונים המבוקשים בבקשה למעט התיקונים הבאים:
א.עמ' 12 שורה 8 ירשם "בניה בלתי חוקית"
ב.עמ' 13 שורה 4 ירשם "מסתכל".
ג.עמ' 16 שורה 21 ירשם "ביצעתי".
בקשה לגילוי ועיון במסמכים:
2.הבקשה לגילוי ועיון במסמכים הוגשה ביום 19.6.2017 מטעם התובע, אף על פי שהליך ההוכחות בתיק זה הסתיים ביום 18.6.2017. לטענת התובע, היה מקום לצרף את המבוקש בכתבי הטענות בהתאם לתקנה 214 ח' לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד – 1984. לאחר בחינת המסמכים המבוקשים, לא מצאתי כל רלבנטיות בין המסמכים המבוקשים בבקשת התובע להתנהלות הצדדים או לסעד אותו התובע מבקש. מעבר לאמור לעיל, לא פורט בבקשה מדוע המסמכים או חלק מהם רלבנטיים להליך שבפניי. לאור האמור לעיל דוחה הבקשה לגילוי ועיון במסמכים.
לפנים משורת הדין והגם שהיה מקום לעשות כן אינני מטיל הוצאות בגין בקשה זו.
בקשה למחיקה על הסף:
3.בתיק זה הוגשה בקשה לסילוק על הסף ביום 25.6.2017. הבקשה מפרטת כי התובע ידע שהסכמי שכר הטרחה, הם עבור נכסים שהיו שייכים לאמו המנוחה של המבקש. עוד מציינת הבקשה כי האם נפטרה ובפועל יש להגיש תביעה כנגד העיזבון.
4.טענה שכזו, היה מקום להביא, בשלבים המוקדמים של הדיון, או לעדכן את בית המשפט כאשר האם נפטרה. כתב התביעה מפרט כי הנתבעים הם בניה של הגברת שטרום, אשר פנו לתובע על מנת שיכין חוזה שכירות לנכסים המפורטים בתביעה.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|