תא"מ 16602-04-13 מגדל חברה לביטוח בע"מ נ' עמרני ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום הרצליה
16602-04-13
19.1.2016
בפני הרשם:
צחי אלמוג

- נגד -
התובעת:
מגדל חברה לביטוח בע"מ
הנתבעים:
1. יונתן עמרני
2. איילון חברה לביטוח בע"מ
3. טל אריאל
4. הראל חברה לביטוח בע"מ

פסק דין

זוהי תביעה לשיבוב כספים ששילמה התובעת למבוטחת שלה בגין נזקים שנגרמו לרכבהּ בתאונה שקרתה ביום 11.4.11 בה היו מעורבים רכב הנתבע 1 שבוטח על ידי נתבעת 2 ורכב הנתבעת 3 שבוטח על ידי הנתבעת 4.

המדובר בתאונה שרשרת שבה רכב התובעת היה הראשון, רכב הנתבע 1 שני ורכב הנתבעת 3 האחרון בשיירה.

אין מחלוקת כי התובעת זכאית להשבת הכספים אולם המחלוקת היא ממי הם או באיזה שיעור מכל אחד מהם.

מבוטחת התובעת סיפרה בעדותה:

הייתי בדרכי לעבודה, נסעתי בכביש בגין צפון. הייתי תוך כדי נסיעה, ורכב לפני שנסע עצר בפתאומיות, אני בלמתי בחוזקה, רכב שאחרי נכנס בי מאחורה, וזהו. סוג של תאונת שרשרת.

הנתבע 1 סיפר:

יצאתי מביתי בקריית יובל לכיוון העבודה עם אשתי, נסעתי על כביש גולומב, לכיוון בגין. לפני הפנייה שמאלה לבגין היה רכב ראשון לפני הרכב שנכנסנו בו כביכול, היה רמזור ירוק לפנייה שמאלה, הוא בלם בפתאומיות, הרכב שלפנינו, לפי מה שאני זוכר, נכנס בו, אנחנו ניסינו לבלום ככל האפשר, נפגשנו בו גם כן, ואחרי כמה שניות נפגש בנו הרכב שמאחורינו.

גם אשתו העידה ואמרה:

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד הסרת מסמך באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת 
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>