תא"מ 14853-00 גבעון נ' דהן
|
תא"מ בית משפט השלום ירושלים |
14853-00
2.5.2016 |
|
בפני הרשמת: סיגל אלבו |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: עמוס גבעון |
נתבעת: סילביאן דהן |
| פסק דין | |
|
זוהי תביעה לתשלום שכר טרחה עבור שירותים משפטיים, אשר לטענת התובע העניק לנתבעת.
טענות התובע
התובע טוען כי ביום 27.1.91 הגיש לבית הדין האזורי לעבודה תביעה בשם הנתבעת כנגד מושב יפית. שכר הטרחה שנקבע בין הצדדים הינו לפי ההישג הכספי שיושג בתיק.
התובע טוען כי בטיפול בתיק הושקעו עשרות שעות עבודה, לרבות הכנת כתב תביעה, טיפול בכתב תביעה שכנגד, טיעונים, סיכומים בהליכי ביניים וניהול הליכי ערעור.
לאחר שהוגשו תצהירי עדות ראשית בתיק, התקבלה הודעה ממזכירות בית הדין לעבודה, כי הנתבעת הגיעה להסדר פשרה עם מושב יפית, שלא באמצעות התובע. מכאן, שהנתבעת התחמקה מתשלום שכר הטרחה, ולא הודיעה לתובע על קבלת הכספים כמתחייב.
משנודע לתובע הדבר, ניסה לאתר את הנתבעת, אך הדבר לא עלה בידו, עד שבסופו של יום, התברר לתובע כי הנתבעת עברה להתגורר במושב אילות, שם נמסר לנתבעת כתב התביעה.
התובע טוען כי הוא זכאי לשכר טרחה לפי הפירוט הבא: עבור ניהול התביעה בבית הדין האזורי לעבודה – 20,000 ₪; עבור ניהול תביעה שכנגד – 10,000 ₪; עבור הליכים בערכאת הערעור – 10,000 ₪, כל זאת בתוספת מע"מ.
מכאן התביעה לתשלום שכר טרחה בסכום של 46,800 ₪.
טענות הנתבעת
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|