ת"ת 38084-04-15 פלאפון תקשורת בע"מ נ' ראמז, תא"מ 42723-07-14 אסמאעיל נ' פלאפון תקשורת בע"מ
|
תא"מ, בת"ת בית משפט השלום נצרת |
38084-04-15,42723-07-14
21.7.2016 |
|
בפני הרשמת: שרונה צור גינור |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע/חייב: אסמעיל ראמז |
נתבעת/ זוכה: פלאפון תקשורת בע"מ |
| פסק דין | |
|
בפני תביעה כספית על הסך של 35,000 ₪ שהגיש התובע מר איסמעאיל ראמז כנגד הנתבעת פלאפון תקשורת בע"מ (להלן: "פלאפון") כאשר לטענתו, הנתבעת פעלה שלא כדין עת חייבה את התובע בתשלומים שונים וייחסה לו מנויים לא לו. בסיכומי התובע העמיד את תביעתו, לחלופין, על הסך של 19,026.37 ₪ וזאת בגין חיובים עבור מספרי הניידים אשר לטענתו, לא היו בשימושו. התביעה הוגשה ע"י מר איסמעאיל ראמז בעוד מכתבי הטענות עולה כי לקוח פלאפון הינו תאגיד בשם איסמעאיל ראמז ס.ר תיקונים (להלן : "החברה").
בהליך המאוחד צורפה תביעה בסכום קצוב שהוגשה ע"י פלאפון כנגד התובע בסך של 15,563 ₪, בגין יתרת חוב לא משולמת של התובע אשר ביטל את הוראת הקבע לפלאפון מבלי שהסדיר את חובו וכאשר הציוד שרכש מאת פלאפון נותר ברשותו.
רקע וטענות הצדדים
ביום 22/7/14 הגיש התובע את תביעתו כנגד הנתבעת בת.א. 42723-07-14.
ביום 24/4/15 הגישה הנתבעת כנגד התובע בלשכת ההוצל"פ בתל אביב (ת"ת 38084-04-15) תביעה על סכום קצוב כאשר החוב הנטען בה הינו בסך של 15,563 ₪.
בתיק ההוצל"פ הוגשה התנגדות ובקשה להעברת ההתנגדות לבית משפט השלום בנצרת מאחר ומתנהלת התביעה דנן והבקשה להעברה ואיחוד הדיון התקבלה.
התובע טוען כי מזה שנים רבות היה לקוח של פלאפון ובעל 6 מנויים במשך תקופה ארוכה. לטענתו, במהלך חודש 09/2012 וכאשר היה במוקד שירות עפולה של פלאפון, הציעה לו נציגת פלאפון בשם תמר ממן (להלן : "הנציגה"), הצטרפות למסלול חדש לפיו התשלום הינו בסך של 1,275 ₪ בגין המכשירים ושירות השיחות ללא הגבלה.
ביום 19/9/12 חתם התובע על טפסים כאשר לטענתו, סמך על דבריה של הנציגה, אך לאחר חלוף החודש הראשון הופתע הוא לקבל חיוב בסך כ - 3,000 ₪ ומיד פנה למרכז השירות לאותה נציגה ואז הוסבר לו שיקבל זיכוי על ההפרש שנוצר בחשבונית מאחר והוא אמור לשלם סך של 1,275 ₪ בלבד.
התובע טוען כי החיוב לא תוקן ואולם כאשר פנה שנית למרכז השירות נמסר לו כי אותה נציגה פוטרה. כן טוען הוא שביקש להיפגש עם מנהל מרכז השירות ולהפסיק את העסקה שבוצעה על ידי אותה נציגה ואולם לאחר שקיבל מסרון לפיו תואמה, כביכול, פגישה עם המנהל האחרון לא הגיע לפגישה.
התובע טוען כי במהלך חודש 01/13 פנה לפלאפון בבקשה טלפונית לבטל את העסקה שנעשתה ע"י נציגת השירות אולם בקשותיו לא נענו וכן לטענתו התגלה לו כי הוספו תחת שמו ללא ידיעתו מספר מנויים שמעולם לא החזיק ולא השתמש בהם.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|