ת"ק 9393-12-13 בן אבו נ' גורבן
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות אשדוד |
9393-12-13
24.8.2014 |
|
בפני הרשמת הבכירה: כרמית חדד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: דוד בן אבו |
הנתבעת:: ברטה גורבן |
| פסק דין | |
בפני תביעה לפיצוי בגין נזק לרכב בסך של 7,000 ₪.
רקע:
1. ביום 10.07.2013, בעת שהנתבעת, גב' ברטה גורבן (להלן:"הנתבעת") יצאה מחניה ברח' אילת באשדוד, בנסיעה לאחור, פנה התובע, מר דוד בן אבו (להלן:"התובע") לנתבעת וטען כי בעת שיצאה מן החניה היא פגעה ברכבו.
2.הנתבעת הכחישה שפגעה ברכב התובע והתובע צילם את רכב הנתבעת.
טענות הצדדים:
3.לטענת התובע, הנתבעת פגעה ברכבו תוך יציאה מחניה בנסיעה לאחור וגרמה לו לנזק שהביא להכרזת הרכב כ"אובדן גמור". התובע צרף לכתב התביעה צילומים של הנזק ברכבו וכן צילומים של הפגיעה הנטענת ברכב הנתבעת.
4.לטענת הנתבעת, התובע בחן את רכבה עוד קודם החלה בנסיעה. לאחר שנסעה לאחור והחלה בנסיעה קדימה החל התובע לצעוק כי הנתבעת פגעה ברכבו. הנתבעת שוחחה עם התובע אשר הצביע על נזק ברכבו ועל שריטות בפגוש האחורי ברכב הנתבעת.
לטענת הנתבעת היא ניסתה להסביר לתובע שאצלה מדובר בשריטה בלבד והפגיעה ברכב התובע כבר העלתה אבק. לטענתה התובע בקש ממנה רק את רשיון הרכב והיא מסרה לו אותו.
דיון והכרעה:
5.לאחר שעיינתי בכתבי הטענות ובאשר הוגש בתיק זה ולאחר ששמעתי את הצדדים בדיון שבפני מצאתי כי התובע לא הוכיח תביעתו במידת ההוכחה הנדרשת ועל כן יש להורות על דחיית התביעה. אפרט את נימוקי להלן.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|