ת"ק 8722-05-14 סימה נ' עליימי

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות עפולה
8722-05-14
3.2.2015
בפני הרשמת הבכירה:
רביע ג'באלי

- נגד -
תובעים:
קטיה סימה
נתבעים:
מונא עליימי
פסק דין
 

 

 

בפני תביעה על סך של 4,900 ₪ בגין נזקים אשר נגרמו לרכבה של התובעת.

 

טענות התובעת:

לטענת התובעת, ביום 27/5/13 בשעות הבוקר, נסעה התובעת ברכבה בנתיב הימני ברח' מעלה צחק לכיוון רחוב טבור בנצרת עילית, רכב הנתבעת שהיה בנתיב השמאלי סטה מנתיב נסיעתו לנתיב הנסיעה של התובעת ( הימני) ופגע ברכבה.

לאחר ההתנגשות, עצרו שני הרכבים כאשר רכב הנתבעת עצר מאחורי רכב התובעת, הנתבעת יצאה מהרכב ושאלה לשלום התובעת. התובעת ביקשה מהנתבעת להמשיך בנסיעה של 700 מטרים ולעצור בתחנת אוטובוס וזאת על מנת להחליף פרטים מבלי לחסום את הכביש. לאחר שהשתיים נסעו ראתה התובעת שהנתבעת מסמנת לה לפנות ימינה והיא אכן פנתה ימינה אך לא היה באפשרות התובעת לפנות ימינה בגלל אי תנועה, כך שהנתבעת נסעה ימינה והתובעת המשיכה ישר.

לאחר מכן, צילמה התובעת את רכבה ופנתה למשטרת ישראל וקיבלה משם את פרטי הנתבעת.

התובעת תבעה את הנזקים הבאים: נזק ישיר על פי חוות דעת שמאי בסך של 4,450 ₪, שכ"ט שמאי 400 ₪ והוצאות משפט בסך של 50 ₪.

 

טענות הנתבעת:

הנתבעת הכחישה את הנטען בכתב התביעה. הנתבעת טענה כי היא זו שנסעה בנתיב הימני ואילו התובעת נסעה בנתיב השמאלי, הנתבעת טענה כי התובעת סטתה מהנתיב השמאלי לנתיב הימני ופגעה רכבה.

לאחר התאונה עצרה הנתבעת את הרכב אך התובעת נסעה במהירות כך שלא יכלה לעצור ישר אלא עצרה אחרי כמה מטרים. לאחר מכן התובעת חזרה ושאלה לשלומה של הנתבעת ושתיהן המשיכו בנסיעה.

הנתבעת טענה כי היא לא צילמה את רכבה ולא פנתה למשטרה כי נגרמה לרכבה שריטה בלבד וכי היא הופתעה ונדהמה כאשר קיבלה כתב התביעה שנה אחרי האירוע.

 

דיון והכרעה: 

 

ביום 28/1/15 התקיים דיון בפני ובמסגרתו העידו התובעת והנתבעת.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>