חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ק 7728-04-16 דהן נ' קמפיון

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות חיפה
7728-04-16
14.2.2017
בפני השופט:
זיו אריאלי

- נגד -
תובע:
יצחק דהן
נתבעת:
סופיה קמפיון
החלטה
 

לאור ההודעה מטעם הנתבעת, בהמשך לדיון שהתקיים היום ובשים לב להסכמות אליהן הגיעו הצדדים, אני מורה על ביטול מינויו של של מר אורן דובב כמומחה בתיק זה.

 

אני מורה על מינויו של אינג' עזרא בן עזרא (ת.ד. 10119, חיפה 26110; טלפון: 04-8640426; פקס: 153-526577005) כמומחה מוסכם ומכריע בתיק זה, ליתן חוות דעת בנושא המחלוקת המפורטת בכתבי הטענות. בין היתר יתייחס המומחה לשאלת מקור נזקי הרטיבות בדירתו של התובע, מועד היווצרות הנזק, התיקונים הדרושים (בדירת התובע ובדירת הנתבעת), ככל שדרושים כאלה, עלותם ומשך הזמן הדרוש לשם ביצוע התיקונים. בחוות דעתו יציין המומחה את מועדי הבדיקה וכן את המסמכים שעמדו בפניו בעת עריכת חוות הדעת.

 

1.הצדדים יתאמו עם המומחה את מועד הביקור בדירת התובע אשר ברחוב שונית 4, חיפה (להלן "דירת התובע") ובדירת הנתבעת באותה כתובת. הביקור בדירות התובע והנתבעת יתבצע במועד קרוב ככל הניתן. הצדדים או מי מטעמם יהיו רשאים להיות נוכחים בעת ביקור המומחה בשתי הדירות.

 

לתשומת לב המומחה: הנתבעת אינה שולטת בשפה העברית, וניתן לתאם מועד לביקור בדירתה עם בא כוחה, עו"ד ארז בורג (טלפון: 04-8200412), המייצג אותה במינוי לפי חוק הסיוע המשפטי.

 

2.הצדדים יהיו רשאים להציג בפני המומחה את כל המסמכים הרלבנטיים, לרבות חוות דעת ודו"חות בדיקה שנערכו בנוגע לדירת התובע ודירת הנתבעת. מכלול המסמכים הרלבנטיים יועברו ע"י הצדדים למומחה תוך 21 ימים מהיום, עם העתק ישירות לצד השני.

 

3.המומחה יוכל להיפגש עם הצדדים או מי מטעמם לשם ליבון המחלוקות, לדרוש מהצדדים כל מסמך לו יזקק לצורך הכנת חוות הדעת ומילוי תפקידו, וכן לבקר בדירת התובע ודירת הנתבעת לצורך מתן חוות הדעת ומילוי תפקידו.

 

4.שכ"ט המומחה יקבע על ידו וישולם לו מיד בסמוך לאחר שהמומחה יקבע את שכר טרחתו ובטרם יחל במלאכתו. בשלב זה ישאו התובע והנתבעת בשכ"ט המומחה בחלקים שווים.

 

5.הצדדים יהיו רשאים לפנות למומחה בשאלות הבהרה. שאלות ההבהרה ישלחו למומחה בכתב, עם העתק לבית המשפט ולצד השני. המומחה ישיב על שאלות ההבהרה בכתב, עם העתק לבית המשפט ולצדדים. למען הסר ספק – שכר הטרחה שייקבע על ידי המומחה כאמור בסעיף 4 לעיל - כולל גם תשובות לשאלות הבהרה (ובלבד שלא מדובר בשאלות מכבידות).

 

6.המומחה יגיש חוות דעת לבית המשפט בתוך 45 ימים מהיום, עם העתק לצדדים. אם מסיבה כל שהיא נבצר מהמומחה ליתן את חוות דעתו - יודיע על כך לבית המשפט תוך 7 ימים מהיום.

 

7.התיק יובא לעיוני עם קבלת חוות הדעת ולא יאוחר מיום 19.4.2017.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>