ת"ק 50426-09-14 טל נ' יוסף ואח'
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות רחובות |
50426-09-14
20.5.2015 |
|
בפני השופטת: יעל טויסטר ישראלי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: שחר טל |
הנתבעים: 1. בן צור יוסף 2. אינרוב בע"מ |
| פסק דין | |
רקע
1.עניינה של תביעה זו הוא שכר המגיע לתובע, לטענתו מהנתבעים, בגין הכנת ארבעה מסמכים "הגשות לפרויקטים" (כך בלשון הצדדים), לצורך קבלת תמיכה מקרן "תנופה" של המדען הראשי.
הנתבעת 2 הינה חברה בע"מ בבעלות הנתבע 1.
טענות התובע
2.לטענת התובע, סוכם בין הצדדים כי בגין הכנת שלושה מסמכים (מתוך הארבעה שלעיל), (להלן: "העבודה"), ישלמו הנתבעים ואדם נוסף בשם אפללו (להלן: "השותפים"), לתובע, סך של 5,000 ₪ + מע"מ, כל אחד ובסה"כ 10,000 ₪ +מע"מ. מר אפללו שילם חלקו על פי ההתחייבות (5,000 ₪+מע"מ) אולם הנתבעים לא שילמו חלקם.
3. עוד טוען התובע, כי הנתבע 1 ביקש ממנו במהלך ביצוע העבודה להכין הגשה נוספת (רביעית) (להלן: "העבודה הנוספת"). וכי סוכם שבגין העבודה הנוספת ישולם לתובע סך של 3,333 ₪ + מע"מ.
4.התובע הגיש לשותפים את העבודה ולנתבעים את העבודה הנוספת, אולם הנתבע 1 סירב לשלם לתובע התמורה בסך כולל של 5,000 ₪+מע"מ בגין העבודה, וסך של 3,333 ₪ +מע"מ, בגין העבודה הנוספת ובסה"כ 8,333 ₪ + מע"מ ומכאן התביעה הכוללת אף ריבית בגין אי תשלום התמורה, הוצאות והפסד ימי עבודה.
טענות הנתבע
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|